Om en hæk massakre og et besøg i Zoo – Nanna Pretzmann
Vind 1/2 års abonnement til Netflix

Om en hæk massakre og et besøg i Zoo

Med arme så tunge som bly og en sult som en hest beviser min krop lige nu, at det vist er sjældent jeg begiver mig ud i fysisk arbejde. Her i eftermiddag klippede jeg vores hække og jeg må nu sige, at min mand havde ret, da han, ganske vel og mærke inden vi satte vores underskrift på købet af dette skønne hus, at der var MEGET hæk. For selvom jeg dengang mente det modsatte, så ombestemte jeg mig altså i kampens hede. Ja der er godtnok meget af den og det føles ikke som mindre, når tidligere ejer ikke har gjort sig den store ulejlighed med at klippe den. Men set fra den positive side, så ved jeg nu, hvad min mand ønsker sig i julegave. En hækklipper selvfølgelig 😛 Som i en til strøm eller benzin, for ja det var sgu også en hæksaks jeg fiksede hækken med. Mindre kønt måske, men nu er det gjort.

Inden hæk massakren var vi en tur i Aalborg Zoo. Der har vi været mange gange før og også ofte inden børn. Da vi boede inde i Aalborg var det skønt bare at gå ture der. Dog er det ved at være et års tiden siden vi sidst var der og hold op hvor gør det en forskel i forhold til pigerne. De var ellevilde allerede inden vi nåede zoo, for de skulle i hvert fald kigge på dyr. Det er pludselig en helt ny måde vi oplever ting på sammen. Selvom jeg af og til savner mine små bebser, så nyder jeg også at kunne føre samtaler med dem og alt det der følge med, når man pludselig har store piger, som har deres helt egen mening om tingene. At ser deres personlighed blomstre og deres nysgerrighed på livet. Det er en glæde og jeg er så stolt af dem! Mit guld.

Hov, så kom jeg vist ud på et sidespor. Det hænder af og til. Men tilbage til dagens event, så var det altså en skæppe skøn tur i Aalborg Zoo. Vi brugte et par timer på at kigge dyr og herefter slog pigerne sig løs på legepladsen og fik også kløet et par geder bag øret. Bortset fra et mindre angstanfald udløs af en undre om elefanter nu kunne finde på at spise ens pølsehorn og lidt forklaring om, at så lange snabler har de nu heller ikke, så gik dagen som smurt. Og det er hverken først eller sidst gang vi besøger parken.

image

image

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind 1/2 års abonnement til Netflix