Om en kæreste aften – Nanna Pretzmann
40% på Ganni favorit

Om en kæreste aften

  
Dem af jer der følger med på min instagram har nok set at vi igår sneg os på en kæreste date. Mormor og Erik kom og passede alle børnene, så mor og far i ro og mag kunne smutte på Karma Sushi og spise lækre ruller i massevis og sippe lækre cocktail imens. Okay, det med cocktails var vist kun mig 😛 Men cocktailen Hana smager fantastisk!

Det samme gør jo maden. Jeg fik selvfølgelig mine favoritter Avokado crunch rulle og Karma Crunch. Men jeg valgte også at prøve noget helt nyt. Nemlig med tun. Efter at have smagt tun tatar i Litauen er jeg blevet lidt hooked på det. Og Karma Sushis rulle skuffede absolut ikke.  Mums!   

Kongekrabbe når det er bedst

  
Har i endnu ikke besøgt en af Karmas restauranter, så prøv. Vi havde aldrig troet, at Sushi var noget for os, men vi er begge hooked. Restauranten i Aalborg er den eneste jeg har besøg, så jeg kan selvfølgelig ikke udtale mig om de andre restauranter rundt omkring i DK, men i Aalborg er servicen i top. Så mon ikke også det gør sig gældende på de andre restauranter 🙂  I hvert fald kan du se både menu og beliggenhed HER. Så er tippet om en fantastisk restaurant hermed givet videre 

Efter maden smuttede vi ud på en gåtur på havnen. Flettede fingre og det hele. Engang imellem er det virkelig lækkert og få lov at spise imens maden er varm, helt uforstyrret og faktisk kunne føre en samtale. Og ovenikøbet have tid til myssere 😀 

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

40% på Ganni favorit