Om et vandmelon brød, kantareller og en handy mand – Nanna Pretzmann
Om en hæk massakre og et besøg i Zoo

Om et vandmelon brød, kantareller og en handy mand

image

image

Se nogle moppe drenge vi har fundet os i skoven idag. Det er kantareller. Totalt yndling svamp, som smager helt fantastisk i en flødesauce. Netop nu står min handy mand og kreere den lækre ret til mig. Jeg er vild med at han for få timer stod og byggede hønsehus, spillede med musklerne og så drøn godt ud imens han hamrede løs og nu står og laver mad. What a man! 😛

Imens manden min byggede husly til de høns vi påtænker at erhverve os i nærmeste fremtid, så bagte jeg på livet løs. Rugbrød, franskbrød og vandmelon brød. Vi er jo efterhånden ved udelukkede at spise hjemmebag herhjemme efter jeg startede min madblog og det er altså virkelig lækkert. Faktisk bliver man jo så forfalden til hjemmebag, at købe brød pludselig virker som et dårligt alternativ. Imorgen har vi ikke helt besluttet om vi fiser en tur i Fårup Sommerland eller om vi laver hønsegård. Fornuft mod sjov og spas 😛

image

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om en hæk massakre og et besøg i Zoo