One down, one to go – Nanna Pretzmann
Udsalgskup til ungerne

One down, one to go

 

Jack&Lily juniorseng fra Jollyroom

 
Så er vi omsider færdige med at male og lægge gulv på tøserne nye værelse. Det er blevet så fint og lyst. Værelset er simpelthen blevet så skønt. I får lige før og efter billede herunder, så ses forskellen ligesom ret tydeligt ikk’? 😛

 I skrivende stund sidder jeg på gulvet og synes jeg er lidt bad ass. Det lykkedes mig nemlig at samle Jack&Lily juniorsengen hurtigere end man kan råbe bussemand. Ej okay måske ikke så hurtig, men jeg måtte kun skille den ad en gang og starte forfra. Haha selvom jeg altså kigger i manualen, så lykkes det mig altid at vende et eller andet forkert alligevel 😛 😂 Nå, men pointen var vel egentlig også at det lykkedes 😛

One down, one to go. Glæder mig allerede vanvittigt til pigerne kommer fra børnehave og ser deres værelse og ikke mindst deres nye senge. Dem har de snakket en del om nemlig. 

Både pigerne og mig elsker de her 3 sprouts poser fra Jollyroom. De er simpelthen for søde og yderst praktiske.

 

Service info til jer:

Juniorsengen kan købes hos Jollyroom HER

3 sprouts opbevaring også hos Jollyroom HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Udsalgskup til ungerne