Rosé på terrassen og lykke – Nanna Pretzmann
Om en kæreste aften

Rosé på terrassen og lykke

   

I skrivende stund sidder vi stadig på terrassen. Flasken med rose er nu tom og der begynder at blive køligt for vores stadig bare arme og ben. Vi har haft hyggeligt besøg og gang i weberen. En skøn og velsmagende afslutning på en herlig dag i haven, hvor det skønne vejr er blevet nydt til fulde. Der er intet som duften af grill på en varm dag. Ligesom duften af nyslået græs leder det straks mine tanker på, at det nu er sommer.  

 
 Haven er efterhånden forvandlet til et skønt miks af tivoli og badeland med både et skørt, skørt legehus, hoppeborg og badebassin. Og både ungerne og jeg elsker det! Badebassinet købte vi i Jem og Fix for håndører, inden vi hentede de store tidlig fra børnehave. Det gamle var nemlig ikke længere tæt og en sommerdag uden vandplasken i bassinet synes moderen altså ikke om! Pigerne væltede da også rundt et par timer inden de gav den gas på hoppeborgen, som de var så heldige at få i fødselsdagsgave sidste år af mormor. De var så trætte, da vi kom til aften, at de nærmest sov inden de ramte puden. Det er ikke ofte det sker, at de sover så hurtigt. 

Nu sidder jeg så her og synes egentlig livet er ret så fantastisk. Jeg håber i har det på samme måde 🙂

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om en kæreste aften