Vandrehjem, skumfiduser og så er jeg åbenbart en bonderøv…  – Nanna Pretzmann
Vind billetter til Fårup Sommerland med Cartoon Network

Vandrehjem, skumfiduser og så er jeg åbenbart en bonderøv… 

  
Velankommet på vandrehjemmet i Næstved ligger jeg nu og venter på de sidste to af pigebørnene skal overgive sig til nattesøvnen, så jeg kan sætte tænderne i alt det slik jeg rippede Fakta for, for et par timer siden. Og selvfølgelig har vi også padden med, så vi kan lure Netflix. Sukker, rødvin og Netflix = fantastisk kombination.

Turen herover gik smertefri. Bettemåsen sov næsten hele vejen. Det er længe siden hun har taget sig så lang en skraber i løbet af dagen, men forklare jo så nok ganske godt hvorfor det ikke er nødvendigt at sove nu. I hvert fald ifølge hende 😛

Trods vores korte tilstedeværelse på djævle øen også kendt som Sjælland, så har jeg allerede fået mit første bonderøvs chok. 70!!! Ja 70 kroner for en pizza.. Det er jo crazy, gik vi ind i det helt forkerte pizzaria oder was?!.. Eller er jeg usandsynlig heldig i mine jyske valg af pizzarier og bare lidt af en gnier? 🙈 Jeg plejer altså kun at slippe en halvtriller for en Hawaii, som næsten altid er den jeg udser mig.. Hmm men med i pizzabakken kom altså også den her sjove plastikdims, som jeg gætter på er der, for at forhindre låget i at røre pizzaen.. Igen, er jeg en kæmpe bonderøv?? Sådan en dims har jeg sgu aldrig set og synes da nu egentlig jeg har spist min del af pizzaer igennem tiden 😛 

 

7 kommentarer

 • Camilla

  Ha ha, fedt indlæg 🙂 gad vide hvor du kommer fra fir jeg er midtjyde og må også slippe 60+ for en Hawaii. OG der følger altid sådan en plastik dims med, som rigtig nok er til foran forhindre låget i at stjæle alt osten 🙂
  rigtig god fornøjelse på øen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha jeg vidste bare jeg var totalt bonderøv! 😛 Jeg er nordjyde.. Det forklare det måske. Plastik dimsen er nok ikke nået helt derop endnu.. Og pizza priserne heller ikke 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hahaha ja det er da i hvert fald 10 år siden en pizza kostede 50kr i Næstved. Må man spørge hvad du skal her i “min” by? Er det ferie? Sig til hvis du har brugsår lidt insider fra en lokal medblogger 🙂 har boet her hele mit liv

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha 😀 Vi skal til Bornholm på lørdag og sejler fra Ystad og når vi nu bor helt oppe i Nordjylland, så tænkte vi at dele turen lidt op og tage afsted lidt før. Så besøger vi BonBon-land idag 🙂 Med har du mon et godt tip til noget take-away vi kan hapse i aften? Pigerne bliver nok for trætte til restaurant besøg 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvis det ikke skal være pizza, så er der i centrum noget der hedder go’ appetit som laver max lækre sandwich og salater.. Bagels to go på stationen eller nogle af de kinesiske og sushi steder. Vivaldi kan man også tage med hjem. Hvis det skal være luksus junk, så tá ud i storcenteret hos Carl jr. De laver super lækker mad.. Noget helt andet end mcdonalds og burger King. Undskyld har først set dit svar nu.. Så måske det er totalt for sent 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cindie

  Haha Nice One
  Ja plastik dimsen er der normalt for at forhindre dressingen i at røre låget så det er mærkeligt den er på en almindelig Hawaii pizza 😉 har igennem mine 3 år på et pizzaria aldrig set den på en Hawaii pizza 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha den var både på min mands og min pizza og forstod altså heller ikke pointen.. Pizzaen var jo ikke i nærheden af låget

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind billetter til Fårup Sommerland med Cartoon Network