Vi har haft indbrud!! – Nanna Pretzmann
Bornholm, Bornholm, Bornholm og en Soft ice flødebolle

Vi har haft indbrud!!

Har i nogensinde prøvet det? At komme hjem og opdage, at der har været ubudne gæster. Det har vi. Faktisk tror jeg, at det er en dag vi aldrig glemmer. Hold op hvor føles det væmmeligt og virkelig som en krænkelse, at fremmede har rodet rundt i ens sager. Selvfølgelig er det også ærgeligt med tingene som forsvinder, men det er egentlig ikke det, som fylder mest i situationen synes jeg. Det er følelse af at ens mest private sted pludselig ikke er så privat mere. Fremmede har pludselig invaderet ens hjem og gjort det utrygt.

image

 

Den dag vi prøvede at have indbrud, da var jeg var gravid med tvillingerne. Vi havde været til NF scanning og set vores små guldklumper vælte rundt i maven. Da vi var på vej hjem ringede alarmselskabet, og fortalte, at alarmen var gået. Vi skyndte os videre hjem og så snart vi ramte vores indkørsel vidste vi med det samme, at noget var galt. Hegnet i vores indkørsel var fjernet og da vi kom videre ind, så vi, at et vinduet var brækket op. Det stod på vid gab og der var sorte mudder aftryk i vindueskarmen. Tydeligvis var en gut udstyret med nogle ret så store fødder kravlet igennem vores  vindueskarm. I det øjeblik han/hun/den kravlede ind gik vores alarm dog i gang og indbruddet blev afbrudt efter en hurtig gennemrodning af værelset. I hvert fald for tyvene vedkommende. For mig var det et kæmpe chok og jeg var virkelig rystet og bange. I det øjeblik følte jeg mig enormt glad for, at vi havde en alarm. Havde vi ikke haft den var vi højest sandsynligt kommet hjem til en tyv inde i vores hjem. Der var tydelige dækspor i vores indkørsel, hvor personen havde parkeret sin bil – faktisk sådan at personen havde været fanget i indkørslen, hvis vi kom hjem og parkerede vores bil. Det der skræmmer mig, er hvordan en tyv havde reageret der. Det kan man kun gisne om. Men summasumarum har vi i hvert fald kun positiv erfaring med at have en tyverialarm. Den giver tryghed og beskytter ens hjem. Derfor vil jeg rigtig gerne give dig muligheden for at vinde en G4S alarm i 2 år. 

For at deltage i konkurrencen skal du blot indtaste din mail HER. Du deltager samtidig i konkurrencen om en weber grill. Ikke tosset. Sikkerhed og gode bøffer. What a day!!

Vind G4S alarm og weber grill her

 

Indlægget er lavet i samarbejde med G4S.

2 kommentarer

  • Som voksen har jeg haft indbrud to gange i mit kælderrum. Ikke lige så grænseoverskridende som at have det i lejligheden, men rigeligt til, at man stadig har personlige ting som bliver gennemrodet og taget.
    Som barn har jeg oplevet tre indbrud. Både nogle hvor der blev stjålet noget og et hvor han bare havde angrebet køleskabet og bidt af agurken og haft fingrene nede i leverpostejen (bogstaveligt talt!). Men det er virkelig ubehageligt og grænseoverskridende, for det er jo netop ens private helle, hvor man ellers føler sig tryg. Det tog altid lige nogle dage, før man havde det følelse igen.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Du har da også været hårdt ramt af indbrud. Jeg har “kun” oplevet det en gang imens jeg stadig boede hjemme og en gang efter. Det er bare ikke sjovt!

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bornholm, Bornholm, Bornholm og en Soft ice flødebolle