Dagens udfordring: en postdame og en taske, som er alt for lille – Nanna Pretzmann
Fredagskagen er reddet - her er opskriften på Dumle kage

Dagens udfordring: en postdame og en taske, som er alt for lille

image

Den pæn udgave af taskeindhold

Igår var det Goodiebox tid – jeg elsker den dag. Jeg har altid glemt alt om pakken og bliver så glad, når der er overraskelser i posten.

Dog viste det sig nødvendigt, at nærmest forsøge at kaprede den fra en mindre glad middelaldrene postdame, som ikke ville udlevere til mig på basis af en mail om afhentning og det faktum at jeg havde glemt mit id. Fuck, pandeklasker til mig, selvfølgelig havde jeg glemt id. Jeg kan slet ikke tælle på en hånd, hvor mange gange det er sket. Men åbenbart lærer jeg intet af det. Jeg er altså vokset op på landet, hvor alle kender alle. Id er totalt unødvendigt der! Så snart folk ser dig kender de navn, adresse samt stamtræ og pinlige historier 😉

Jeg spurgte postdamen på min allerhøfligste maner om min mand måtte komme ind og sætte sit skriv – uha nej det kunne bestemt ikke lade sig gøre. Jeg opgav mit forehavende, da frk postdame hverken var til at hukke eller stilke i. 2 minutter senere gik manden min ind og kom ud med pakken under armen, efter endnu 2 minutter. No problemo, han fik den med det samme, no question asked… Say what, hans charme virker uden tvivl bedre end min 😛 Jeg må lure hans tricks af næste gang.. Iøvrigt fortalte han at han ikke behøvede at vise id, for at hente pakker med mit navn på.. Mystisk, måske ligner jeg en på Goodieboxe rov 😛

Det ville dog heller ikke være underligt hvis jeg var, altså på rov. Især nu hvor jeg kender denne måneds Goodiebox indhold. Handbag essentials er nøgleordet. Skønne og temlig uundværlige produkter – alle til at tage med på farten i tasken. Jeg har kun et problem. Det kan vise sig at blive et dyrt problem.. Jeg har ikke plads til tasken. Som i overhovedet ikke. Jeg er nemlig indehaver af Danmarks mindste MBMJ taske og det duer jo slet ikke med alle de nye lækre ting, som er musthave til tasken. Plus alle de baby relaterede ting, som der heller ikke er plads til.

Nu ligger der godtnok en banan på billedet – det er realistisk at ha’ med til børnene. Til mig selv ville det være chokolade. Jeg havde bare spist rup og stub, så intet tilbage til billed demonstration 😛

image

image

Den realistiske udgave af taske indhold 😛

Læs mere om Goodiebox HER

 

 

– indeholder aff links –

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fredagskagen er reddet - her er opskriften på Dumle kage