Giv børnene navn efter dine cravings?! – Nanna Pretzmann
Jeg var ved at dø af skræk

Giv børnene navn efter dine cravings?!

image

Når jeg er gravid har jeg sådan en trang til sukker holdige sager, som jeg slet ikke kan styre. Det skal jo ingen hemmelighed være, at jeg altid har mig en sød tand, men da jeg var gravid med tvillingerne var det faktisk så slemt at jeg kunne æde en hele kage fra bageren selv. Ja én kage tænker du nok, men nu var det altså ikke en en-personers kage, men altså en til flere personer. En af gangene hvor jeg skulle scannes skulle jeg aflevere den obligatoriske urin prøve og den slog ud på sukker. Sygeplejesken kunne bekræfte at den altså godt kunne slå ud, når en vis person havde indtaget en usandsynlig mængde nutella og en kage fra bageren til morgenmad 🙊. Jeg slap ikke uden om glukose testen, som altså ingenting viste. Fra det tidspunkt lærte jeg så at begrænse mit sukkerindtag til efter urinprøve 😛

Nå, men skulle jeg navngive ungerne efter mine cravings måtte det altså blive navnene is, kage og cola. Måske skulle man tage den engelske udgave og kalde dem ice cream, cake og coke.. Haha eller er coke ikke passende til et barn 🙊😝 😛

Hvad mon dine børn skulle hedde?

15 kommentarer

 • Simone Daniella

  Her ville mine tvillinger piger hedde, Agurk og isterning .

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne

  Spegepølse og æble

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gert

  Min kone spiste leverpostej døgnet rundt begge gange

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Henriksen

  Remoulade og kaffe

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken

  Min søn ville hedde noget med ost.. Al slags! Smeltede, alm.. Knap så meget stærk lugtende ost, men derfor kunne han måske godt have heddet Ole og ikke Noah

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Nok mest Mælkesnitte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Villum skulle hedde appelsin. Var højgravid med ham i december, og åd gerne et net ad gangen! Laurits er knap så heldig med navnet, for da jeg ventede ham havde jeg meget kvalme, og spiste kun makrelguf med Mayo :/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise L

  Min dreng skulle hedde solbær saft, eller dansk vand med citron :joy:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Min datter ville så skulle hedde Sun Lolly, hvilket jo sikkert ville have startet en ny trend i USA hvis vi boede der. :smiley:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rejeost og nesquik kakao i begge graviditeter. Stakkels børn hvis de sku hedde det

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni

  Min søn ville hedde blomkål 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Tortellini, Ananas og Mintchokolade 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadia

  Ååååh min søn skulle hedde “sur appelsin” eller i engelsk udgave “sour orange”…

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg var ved at dø af skræk