Halløj fra lufthavnen – Nanna Pretzmann
Vi skal da ikke have flere børn.. Skal vi?

Halløj fra lufthavnen

image

Min nye Acer Switch, hvorfra min blogging nu skal foregå. 

 

Så sidder jeg sgu i lufthavnen og venter på mit fly. Jeg er i pæn god tid, for det er jo lige med at få koordineret at komme i lufthavnen med børn, job osv, når man “kun” har en bil. Logistikken er ikke altid let at få til at gå op. Men så har jeg jo lidt ekstra tid til at blogge og spise sandwich 😛

Min lillesøster blev forhindret i sidste øjeblik, så jeg flyver solo og skal nu bruge to dage i KBH helt i eget selskab. Det er ikke ofte jeg er alene og da slet ikke i andre byer. Jeg synes det er en smule grænseoverskridende, for det betyder altså også at jeg skal i biffen alene i aften. Ja bare kald mig pylret, men jeg er ikke vant til at gå på cafe, i bio eller lignende på egen hånd. Faktisk har jeg sjovt nok aldrig prøvet det. Egentlig elsker jeg at have alene tid og holder meget af mit eget selskab. Jeg er bare vant til at det foregår i jogging tøj derhjemme. Ofte på sofaen under tæppet. Men overnatning var allerede booket, så ville afsted og jeg glæder mig selvom maven også er fyldt med sommerfugle.

I øvrigt er det lykkedes mig at forelske mig hovedkuls i en ny vinterjakke i den korte tid jeg har været her. Gisp! Og en habitjakke 😜

image image

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi skal da ikke have flere børn.. Skal vi?