Ingen mode – men massere af sjov i Tivoli – Nanna Pretzmann
Mode, en pølse-episode og hjemmelavet mad

Ingen mode – men massere af sjov i Tivoli

image

Idag har dagen, udover et hurtigt og hyggeligt besøg hos søde Maria hos Noise PR alt imens baby daddy igen passede yndlings ynglet, udelukkende stået på sjov i Tivoli. Og sjovt det var det altså. Og hyggeligt. Og varmt. Ih hvor jeg elsker, når Danmark viser sig fra sin allerbedste side og lader solen skinne på min små blege hud. Det er niiice 😛

Mine ideer om hvad banditterne ville prøve havde iøvrigt slet ingen sammenhæng med virkeligheden. De er jo vilde de børn. De første forlystelser de fik udpeget kunne de slet ikke komme op i – de var ikke høje eller gamle nok. Til stor lettelse for moderen, som allerede havde nået og få bare en lillebitte smule ondt i maven over så vilde forlystelser og udpeget faderen til ledsager. Karusellen jeg fandt gad de slet ikke prøve, så det blev en mellemting og det var nu nok ganske godt for alle parter. Vi hyggede os i hvert fald alle sammen og hver tur i forlystelser blev afsluttet med grin og ønske om en tur mere. Præcis som det skal være.

Stemningen i Tivoli var skøn og fyldt med glade mennesker og balloner. Mine baryler fik selvfølgelig ødelagt deres tur armbånd hurtigere end jeg kunne nå at tænke nej, men et ganske rart personale gjorde min frygt om de nu ville tro vi prøvede og snyde til skam. Vi fik med det samme nye armbånd og store smil med på vejen. Skøn oplevelse!

Til frokost fik vi forresten økologiske pomfritter og friskfanget fisk. Og selvom jeg kørte friture mad ned, så følte jeg mig jo nærmest sund. Det var jo øko, ikk? Pandekagerne med softice, som vi senere spiste med velbehag har jeg absolut ingen fornuftig eller sund forklaring på. Men godt det smagte de altså. Og is er altså et must på enhver sommerdag.

Idag var også dagen hvor jeg igen blev påmindet om, hvorfor man lader bilen blive hjemme. Metroen er så let og hurtigt og faktisk burde de egentlig også lave en fra Sønderholm til Aalborg. Det er vel ikke for meget forlangt 😛

Iøvrigt så skylder jeg jo en update på maden fra Homemate. Det smagte ganske fortræffeligt. Utroligt det kan være så nemt, at få så fantastisk mad. Jeg prikkede selvfølgelig til Camilla (fra Homemate) og sagde de burde åbne en butik i Aalborg. Det ville jeg synes var overordentlig fantastisk.

image

 

image

image  image image

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mode, en pølse-episode og hjemmelavet mad