Om et lysende skab og krudtugler

Jeg var ved at dø af skræk

Okay, min mand af alle ved hvor let jeg er at forskrække. Han får nemlig altid en lille opsang, hvis han forskrækket mig. Åbenbart oftest til stor morskab for ham og han påstår altid hårdnakket af det i hvert fald ikke var med vilje, at han kom listede lydløs som en ninja og pludselig stod bagved mig. As if 😛

Det er også muligt, at jeg har set en smule for mange gyserfilm. I hvert fald mener manden min, at min skræk for klovne, bugtalerdukker og endnu værre en kombination af de to, er en smule spøjst og unaturligt. Jeg derimod er af den opfattelse, at klovne er helt uegnede for børn. De er jo skide uhyggeligt. Tænk bare på Stephen Kings “It”. Føj for en klovn.

Nå, men mine åbenbart ret sarte nerver blev for et par minutter siden sat alvorligt på arbejde. Jeg kiggede flygtigt nemlig på babyalarmen og så to uhyggelige spøgelses lignende ansigter. Mit hjerte bankede løs og jeg nåede lige at mærke panikken sprede sig, da det gik op for mig, at det er skide Lego hoveder. Come on seriøst, jeg var ved at vælte ud af sengen i forskrækkelse og var klar til at forsvare børn og dets lige med ninja hug af allerværste skuffe og så er det legetøj, som har skræmt mig. Pinligt, men set fra den positive side, så nåede jeg da ikke og vække resten af huset inden realiteterne gik op for mig 😛

Men helt ærligt – det ligner sgu da små ansigter. Altså når man kigger hurtigt og måske er en smule blind uden briller, som mig.. Ikk’?!

image

 

 

6 kommentarer

 • Hahaha det forstår jeg sku godt. Ser også ret creapy ud. BTW så er jeg helt enig i dig med klovne. De er klamme og slet ikke børnevenlige. Jeg kan Lie strække mig til at synes godt om chico fra cirkus summarum. Alle andre klovne er mega uhyggelige og ulækre. Bum! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Luna-Maria Bokelund

  Hahaha! – ja jeg kunne også være blevet forskrækket, men det nu meget sjovt.
  Tak for et fantastisk morgen grin ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • i eftermiddags da jeg var alene hjemme, ringede vores ringeklokke, hvilket selvfølgelig i sig selv er fint, udover at selve udendørs dimsen er pillet ned og lagt ind fordi den mangler nyt batteri… Jeg var ved at skide en snemand.. aner stadig ikke hvad der skete,.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om et lysende skab og krudtugler