Halløj fra lufthavnen

Midt i alt regnen, grønlændere og en gelatto

image image

Efter at have checket ind på mit hotel og ha’ snakket med baby daddy og yndlings yngel, så havde jeg lidt travlt med at komme ind i byen og lure butikker. Det regnede ikke, så jeg besluttede mig for at gå. Netop som jeg ramte strøget begyndte det at bulre godt i det fjerne. Jeg fandt mig en China box. Var ved at dø af sult, så snask skulle der til. Jeg fandt et spot på en bænk under et træ, netop som de første dråber ramte fliserne. Og med et åbnede himlen sine sluser og det bragede så højt, at duerne lettede i ren forskrækkelse. Der sad jeg så i læ for regn og torden og kunne kigge på alle menneskerne, som kom løbende, springede og hoppende i forsøger på, at undgå at blive våde. Det var så hyggeligt. Tilsidst regnede det så meget, at jeg måtte ha’ fat i paraplyen, for fortsat at være tør. Det gjorde det ikke mindre hyggeligt og pludselig er efteråret ikke langt væk.

Regn og rusk betyder ild i brændeovnen, store uldne sokker og tæppe i sofaen. Alt sammen noget, som jeg også glæder mig til. Pt er jeg dog kravlet i tørvejr på Hovedbanegården med en gelatto. Jeg shopper aldrig i regnvejr. Faktisk må jeg erkende at jeg ikke gider rende rundt i byen i regnvejr. Jeg foretrækker at hoppe i vandpytter med ungerne, så dem stor savner jeg allerede.

Nå, men her sidder jeg, for lidt siden, med et par hyggelige grønlændere som sidemænd. Efter en lille sludder for en sladder om mærkelige mennesker, så smuttede de videre og nu dufter her lifligt af fjolletobak.. Haha 😛

God aften til jer skønne kvinder.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Halløj fra lufthavnen