Mode, en pølse-episode og hjemmelavet mad – Nanna Pretzmann
Morgenfrisk.dk, modeuge og Tivoli

Mode, en pølse-episode og hjemmelavet mad

image

Jeg har netop kommet Homemate mad i ovnene, smækket benene op på sofabordet og knappet en dåsecola op. Om 15 minutter er der lækker mad til manden min og jeg. Ungerne har spist. Trætheden melder sig efterhånden – desværre gør det samme sig kun gældende ved 1 af 3 børn. De to resterende holder sig meget insisterende vågne. Banditter. Man skulle nærmest tro de kendte til moderen og faderens plan om kølig hvidvin på terrassen – uden børn vel og mærke 😛 Vi har lejet en lille lejlighed i Vanløse de næste par dage og her er dejligt med plads og altså en skøn terrassen. Ovenikøbet ligger det tæt på metroen, som vi har tænkt os at hoppe på, når turen går til Tivoli imorgen. Det der med at køre inde i KBH. OMG (ja det sagde jeg), det er jo forfærdentligt. Biler, cyklister og fodgængere i en store pærevælling og selvfølgelig nada P-pladser. Den succes gentager vi ikke imorgen 😉

Dagen startede jo, som tidligere afsløret, i Forum til Ciff Kids(modemessen for børnetøj), hvor Marmar havde inviteret til fint arrangement med fremvisning af deres kommende forårs og sommer kollektion. Altså den som kommer efter jul. Derfor tænker jeg at jeg venter med at vise billeder til det bliver mere relevant og vi faktisk kan få fingrene i nogle styles. Jeg vil dog lige fremhæve noget, som jeg synes er specielt fantastisk. Der kommer præmature størrelser. Jeg husker tydeligt, hvor svært det var at finde tøj til mine små basser, da de ankom tidligt til verden. Og jeg ville så gerne have dem i noget almindeligt tøj, istedet for hospital tøjet, imens vi var indlagt. Det var bare enormt vigtigt for mig. Når jeg er hjemme igen vil jeg lave et indlæg med favoritter til de styles som netop nu kommer i butikkerne. Jeg har en masse billeder fra sidste tur. Blandt andet af Hust & Claire, som alle vist efterhånden ved er meget brugt herhjemme.

image

Alt imens jeg lurede tøj havde faderen barylerne. Faktisk på en udemærket legeplads lige udenfor Forum. Det var dejligt let lige at smutte ud til dem og tage videre ind i byen. Her hyggede vi løs og på nær en tragisk pølse-episode, som indeholdt en uheldig pølse som faldt i storke springvandet og en ulykkelige pige til følge, så gik turen som smurt. Pølsen gad hun iøvrigt slet ikke have, altså før den faldt i vandet. Så var den pludselig det vigtigste i verden 😉

image

På vej “hjem” smuttede vi forbi Homemate. De havde nemlig spurgt om vi vil smage deres mad og det ville vi da gerne. Konceptet går ud på kvalitetsmad af lækre råvarer, som er let at tilberede. Perfekt i den travle hverdag eller når man, som os, er på ferie, men stadig gerne vil have noget ordentligt at spise. Alle retter fra Homemate skal tilberedes ved 220 grader i 15 minutter. Det kan jo ikke gå galt.

Iøvrigt så er det kvarter gået nu, så nu vil vi spise cannelloni og en lækker kyllingeret. Ret fedt at blogge løs, imens maden laver sig selv. Imorgen update på smag.

Ps hvis i lægger vejen forbi, så husk at smag deres hjemmelavet lemonade. Den er så god, at fuglene synger. Og forbered jer på en smilende og super service. Elsker den slags oplevelser.

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Morgenfrisk.dk, modeuge og Tivoli