Fuck kønsroller, for lidt søvn og et monstrum

Morgenfrisk.dk, modeuge og Tivoli

 

Eller måske knap så frisk. Vi sidder hele familien i bilen med snuden mod Københavnstrup. Vækkeuret bimlede kl 4. Men der havde den bette nu allerede underholdt en god halv time. Hun sover nu sødt ved siden af mig igen. De store sidder med deres tablets godt pakket ind i dynen og spiser et pølsehorn. Jeg håber de også tager en lille lur inden vi når frem. Bare sådan for verdensfredens skyld 😛

Når vi ankommer til storbyen, så skal jeg direkte i Forum til den ret så omtalte modeuge og lurer lidt på næste års mode diller. Jeg starter besøget ud med et event hos Marmar og jeg er spændt på om jeg klapper i mine små hænder, når jeg ser deres næste træk eller design om man vil. I mens underholder hr far hele børneflokken, så skulle jeg opsnuse et glas bobler og lækre snacks, så har jeg altså begge hænder frie. Just saying 😛

Imorgen har vi planlagt en dag for pigerne, som inkludere besøg i Tivoli. Det glæder jeg mig ustyrligt til. De er jo efterhånden så store, at de har helt styr på det med forlystelser og det er en fornøjelse at se hvor sjovt de synes det er.

Nu vil jeg forsøge at liste mig til at tage en halv time på øjet imens der er styr på tropperne.image

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fuck kønsroller, for lidt søvn og et monstrum