Når baby har ondt i maven – tips og tricks – Nanna Pretzmann
Se hvor lille hun var og Hust & Claire AW15

Når baby har ondt i maven – tips og tricks

image

Når man har en baby med hård mave bliver en kortene pludselig sin vægt værd i guld og mere eftertragtet end vand i Sahara. Der er simpelthen ikke noget værre end når de små har ondt. Det skær i morhjertet, når man ikke kan trøste. Og jeg får personligt en følelse af ikke at slå til, fordi jeg føler mig utilstrækkelig, når jeg trods mine bedste forsøg ikke kan trøste. Selvom jeg godt ved det er en smule fjollet, for selvfølgelig slår jeg til! Men så er det godt man har en hel hær af søde mødre på instagram fyldt med gode tips og tricks til afhjælpning af hård mave. Mine redningskvinder. Og når nu rådene kunne komme mig til gode, så synes jeg, at jeg vil dele dem herinde i håb om de kan være til gavn for jer også 🙂 Det er en blanding af mine egne afprøvede og dem jeg modtog på instagram. Jeg deler kun rådene, hvor naturlige ingredienser indgår. Alt andet synes jeg skal gøres i samråd med lægen.

Tips & Tricks, når baby har hård mave 

1. Svesker, svesker og svesker. Sveskermos er fantastisk til at sætte gang i systemet. Gider barnet ikke mosen kan man også få juice. Svenskermos er hurtigt selv at lave. Køb en pose svesker, kog med lidt vand og blend tilsidst.

2. Vindruer til de lidt større børn, som selv kan tygge. Det sætter også gang i systemet.

3. Abrikoser skulle også sætte gang i systemet. Mosen kan laves på samme måde som sveskermos.

4. Kommen skulle have en gavnlig effekt på maven. Det kan både koges med vand til te eller bruges som krydderi på maden.

5. Fennikel te skulle eftersigende have gavnlig effekt på luft i maven og træg mave.

6. Den her video med Katrine Birk viser hvordan du giver zoneterapi, som sætter gang i maven. Og jeg må sige, at herhjemme er der kommet lortebleer efter jeg har masseret. Om det så præcis skyldes videoen eller er en tilfældighed er svært at sige. Men det er jo forsøget værd. Gå til video her. 

 

Har du gode råd, som ikke er på listen, så smid endelig en kommentar, så det kan komme alle til gode 🙂

Har du fået gratis babypakker? Hvis ikke, så find oversigt over gratis pakker 2015 HER

4 kommentarer

 • Kristina

  Nu har jeg ikke selv børn. Blot en bonussøn. Men jeg blev nødt til at le af at der står “svensker” næsten alle steder hvor der skulle stå svesker

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah

   Haha, det er lidt sjovt! Og jeg havde overhovedet ikke lagt mærke til det, så jeg var nødt til at skulle tilbage og tjekke 🙂
   Og ellers vil jeg bare tilføje, at det også kan virke at cykle med benene og “massere” lidt i cirkler omkring navlen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha havde slet heller ikke selv set det 😀 Men gud ja godt tip

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha gud ja Havde ellers læst igennem ☺️ #skideautocorrect

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Se hvor lille hun var og Hust & Claire AW15