Giv børnene navn efter dine cravings?!

Om et kærlighedsforhold og en erkendelse

image

Der gik Hüttemeier i den herhjemme igår. Jeg bagte i stor stil og ovnen kunne jo nærmeste ikke følge med. På overarbejde var den i hvert fald. Men nu er fryseren igen fyldt med rugbrød, pølsehorn og franskbrød. Opskrifterne ligger alle på Homemade. Efterhånden bager jeg alt brød selv og det er sgu en fed følelse. I like!

Noget andet, som jeg liker, eller måske nærmere elsker er mit nye tøjskab. Det jeg skrev om, med lys 😀 Det er nu sat op og tøjet er fyldt i. Og jeg vil sige at der nærmest har udviklet sig et kærlighedsforhold. Måske er det envejs kærlighed, men jeg eeellskeer det. Really det gør jeg. Jeg vil så gerne være sådan en som slet ikke er materialistisk, men gang på gang failer jeg big time og falder i den materialistisk møgfristende fælde. Tænk sig et skab gør mig glad helt ned i maven, fordi det lyser på mit tøj. Haha!

Tøjskabet fik mig også til en erkendelse, da jeg skulle fylde mit tøj i. Jeg kommer aldrig i alt det tøj som jeg stadig gemmer på. Tøj fra før-graviditer. Der er simpelthen sket et eller andet med kroppen, udover blød mave (se HER og HER,, så er mine hofter simpelthen blevet bredere. Jeg vejer mindre, men proportionerne er anderledes. Så selvom jeg i flere år har holdt fast i mine før-graviditets jeans og tøj, så er det nu kommet i sække med erkendelse af, at det skal have nye ejermænd (eller kvinder). Og ved i hvad? Det føles sgu egentlig godt. Så ligger de ikke der på hylden og stirre på mig. Det var næste skridt mod accepten af de bredere hofter 😉

Og så synes jeg vist, at jeg skylder billeder af det meget omtalte skab.

image

image

 

 

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Giv børnene navn efter dine cravings?!