Om at prøve nye ting – både til hår og med hr mand – Nanna Pretzmann
Nyt til nyt tøjskab må være et must..

Om at prøve nye ting – både til hår og med hr mand

image

image

Lige pt forkæler jeg mit hår med lækre produkter fra Moroccanoil. Det trænger det altså til ovenpå to graviditeter. Og jeg trænger også til at forkæle sig selv 😛 Dog har jeg erfaret at det ikke bliver lettere at få alene tid på toilettet, selvom banditterne bliver ældre. Det havde jeg pudsigt nok regnet med, men det slår så ret meget fejl, ligesom så meget andet jeg havde troet. Jeg forsøger mig oftes med at liste af, når der er ro på og min mand agerer underholdning. Banditterne burde jo nærmest ikke opdage at jeg for en stund er som sunket i jorden. Men de har en ret så kraftig mor-radar og så snart jeg tænder for bruseren og skal nyde mit afslappende, varme bad, så er der en der forsøge at bryde ind ad døren, oftest med vold, eller insisterende kalder (vi kunne også kalde det skriger) indtil mit bad er ovre. What’s up with that. Hmm men jeg skal nok finde tid til produkterne, om så det bliver midt nat og med lommelygte, for ikke at vække nogen 😛

Og helt ovre i en anden boldgade, så har mand min og jeg har besluttet os, for at prøve noget helt nyt. Både med madlavning og i ting vi plejer at lave sammen. Vi har nemlig meldt os til et sushi kursus. Jeg føler mig altså lidt for voksen og middelaldrene, når jeg skriver det. Det bliver spændene om alle de andre deltagende så er det. Men hvad faen – det er jo heller ikke værst at være yngst i selskabet. Bagefter tænker jeg, at vi nyder at have barnepige på og at vi kan smutte en tur i biffen og gnaske popcorn eller måske drikke farverige cocktails. Jeg glæder mig allerede, selvom det først er i oktober.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt til nyt tøjskab må være et must..