Når lykken rammer midt i sæbebobler og kærlighed

Apropos tvillinger

image

Vi er inde i en periode, hvor de baryler kan skændes som hund og kat, om stortset alt.. Lige fra hvem der kommer først, hvis legetøj det var og hvem der må rører hvem.. I ved, de vigtige ting i livet for 3 årige 😛

Men så kommer der øjeblikke som ovenfor, hvor de tager hinanden hånd og kærligheden til hinanden virkelig skinner igennem. Jeg dør lidt af kærlighed hver gang, for hold nu op hvor er det helt igennem fantastisk.

I øvrige lige et lille eksempel på hvor forskellige mine tøser er. De fik igår lov til at vælge et stykke legetøj hver. Den ene valgte en havfrue glimmer prinsesse og den anden frøer… Synes det er så sjovt og det rammer mig gang på gang, hvor overrasket jeg er over den meget tidelige og tydelige forskel der nærmest altid har været/er.. My girls!

image

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når lykken rammer midt i sæbebobler og kærlighed