Jeg er flad, syge børn og et stjålet visa – Nanna Pretzmann
Om regnvejr og nye tattoos

Jeg er flad, syge børn og et stjålet visa

image

Jeg var i slik paradiset, inden min babsebehandling. Alle ved slik er en nødvendighed for at bekæmpe sygdom

Jeg beklager fraværet. I de her dage er jeg fuldstændig og adeles flad, når vi kommer til aftenstid. Den tid hvor jeg også ynder at øve fingermusklerne og lade ordene flyde fra tastaturet. Men faktum er at hver gang jeg nærmer mig en sofa eller lignende, så falder jeg sgu i søvn. Øjenlågnene kæmper en brav kamp, men må give fortabt. Jeg er mere flad end fem flødeboller på et fladt flødebolle fad.

Den bette frøken sover stadig elendig. Faktisk så elendigt at vi besluttede at få tjekket ørene på hende. Just in case. Da der intet var med dem tog jeg faktisk mig selv i at blive lidt skuffet. Bare lidt. Selvfølgelig ikke sådan rigtigt, nok nærmere fordi det havde været en god forklaring og også givet en udsigt til en langt bedre nattesøvn, hvis der “blot” skulle pencilin til. Ja trætte hjerner tænker desperate tænker. Eller det gør min i hvert fald pt, for selvfølgelig  er det bedre at det lille lamselår ikke har noget på ørerne.

Ovenikøbet er C også blevet syg, så alle børnene er hjemme og det er lidt af en hæmsko, når jeg dagdrømmer om 5 minutter på sofaen til en god gammeldags morfar. Munderingen har faktisk også været pyjamas to dage i streg. Lige bortset fra et besøg hos Diego Dalla Palma, hvor jeg fik den tredje af fire behandlinger. Dem kan du læse mere om HER og HER.

Morgenen startede i øvrigt med at mit kort blev spærret. Vores bank ringede og oplyste at der sad en eller anden derude og havde lavet 21 forskellige forsøg på køb lige fra morgenstunden og det mente Nets, ganske klogt, var en smule i overkanten, selv for mig, og i øvrigt også på underlige US beløb. Nu går jeg så og fundere lidt over, hvor i alverden mit kort kan været blevet kopieret. Det mysterium løser jeg nok aldrig, men det positive er jo så at mit webshopping lige må lide en uges stop indtil mit nye kort arrivere.

image image

Ungerne kravler op og ned ad væggene, tiltrods for feber, hvis der intet sker. Men vi havde heldigvis fået et Amo stenalderbrød tilsendt (pr-gave), så det gav vi os i kast med at bage. Super let, for man skal egentlig kun tilsætte æg, olie og salt til brædblandingen (frø, kerner og rodfrugter). Jeg bager selv alt vores rugbrød, så jeg satte virkelig pris på en let, hurtig og lækker udgave, her midt i min fladmaste periode. Hjemmebagt rugbrød er så lækkert, men også meget tidskrævende og så er det godt at have et sundt alternativ i skuffen. Og børnene kunne lide resultatet.

Nu vil jeg følge den søde bankdames råd og løbe vores konto igennem. Det kunne jo være tyven havde været på spil et stykke tid. Iøvrigt forsøger han (eller hende?!) lystigt endnu at bruge mit kort. Jeg modtager i hvert fald et hav af Nets engangskoder via SMS og jeg handler ingenlunde, da jeg jo er velvidende om at det er spild af tid og forsøge sig med det kort. Men sikke en skiderik!

God aften de damer – må jeres slikskål være fyldt med røde og grønne vingummier, som i min optik er de allerbedste 😛

 

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om regnvejr og nye tattoos