Jeg vil lærer dig at kende – Nanna Pretzmann
Midt i alt regnen, grønlændere og en gelatto

Jeg vil lærer dig at kende

image

Noget af det jeg synes aller sejest ved at ha’ en blog, er når der kommer respons på de indlæg jeg laver. Oftest kommer der flest på min facebook og det er jo også super fint. Det gør mig overordentligt glad helt ind i maven og ud i fingerspidserne, når i tager jer tid til at komme med jeres tanke og inputs. Det giver mig stof til eftertanke og nogle gange en helt ny vinkel på tingene. Og det er sgu da super fedt og vildt inspirerende. Lidt ligesom en flok online veninder.

Jeg elskede alt støtten fra jer, da jeg kastede håndklædet i ringen under amning, da jeg efterspurgte råd om grødopstart og da jeg oplevede ikke og være den eneste, som nogen gange glemmer kærligheden til min mand.
Da jeg begyndte at blogge for et års tid siden var jeg slet ikke klar over hvor meget bloggen ville komme til at fylde i min (vores) hverdag og hvor højt jeg ville komme til at elske den. For det er virkelig det jeg gør. Bloggen er mit hjertebarn. Og tosset lyder der måske, men jeg elsker at have noget som er mit, som jeg kan forme og skabe.
Men nu er det så, at jeg er vildt nysgerrig – hvem er du? Hvor kender du bloggen fra? Og er der noget bestemt du gerne vil læse mere om? Og måske noget du gerne vil undvære… Giv gerne jeres inputs med herinde.. Jeg bliver så glad.

16 kommentarer

 • Ditte

  Jeg læser med fordi jeg selv lige har fået et hold tvillinger for 18 dage siden og derfor synes det er fantastisk med en blog hvor jeg kan læse nogle tanker, overvejelser osv. i forhold til det st have tvillinger. Det gør det hele lidt lettere 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tillykke Ditte, din heldige kartoffel 😀 Jeg gad godt ha’ et sæt mere 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg læser sommetider med her på bloggen, men følger mest med på IG, hvor jeg fandt din profil ved et tilfælde har fulgt dig i et års tid og læser med herinde når jeg lige syns emnet kunne være relevant for mig følger en del på IG som også har blogs, men nyder dem mest hvor IG opslagene ikke kun handler om “læs mere på bloggen” heriblandt din.
  Mvh @thorupmoller

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jamen dig følger jeg jo også @thorupmøller 🙂 Hvor hyggeligt du også kigger herind 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Begyndte at læse med da jeg sidste år fandt ud af vi ventede tvillinger. Jeg søgte rundt på nettet efter forskellige informationer og så faldt jeg over din blog 🙂

  Jeg elsker at læse om hvordan hverdagen fungere for andre tvillingeforældre, hvordan de håndtere nogen af de udfordringer man kan støde på og hvad der gør hverdagen nemmere.

  Jeg elsker faktisk blogs så meget jeg i april startede min egen op “Tumling og Tvillinger” fordi jeg syntes det var et dejligt hobby at have der var mit og kun mit som jeg kunne tage frem og lægge fra mig når det passede ind i hverdagen med børn 🙂

  Tak for en super blog, det en fornøjelse at følge med

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette

  Jeg faldt vist ret tilfældigt over din blog, da jeg læste et indlæg om dine søde unger…
  Jeg har ikke selv børn – endnu , men elsker stadig at du er så ærlig omkring livet med små børn. Det giver ihvertfald mig et syn på at børn er fantastiske og helt klart noget jeg ønsker mig for vildt!
  Og selv om I har valgt at “skjule” jeres unger ved ikke direkte at vise dem frem på billederne og kun bruge deres forbogstaver, så ser de mega skønne ud!
  Man bliver dog ekstremt nysgerrig omkring hvad de unger hedder , men synes det er fedt I værner om deres privatliv også
  Stor respekt for dig og din ærlighed!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Du skal glæde dig til børn. Det er det mest fantastiske i verden, synes jeg 😀 Og tak fordi du følger med.. Navnene står ofte på instagram, hvis du er nysgerrig., 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth Hædersdal

  Jeg faldt også over din blog fordi jeg selv skulle have tvillinger (tror nok det var via tvillingegruppen på facebook, at nogen havde nævnt dig). Jeg synes det er skønt at læse om livet på godt og ondt med tre børn (har selv tre drenge). Jeg følger mest med på instagram og nyder at du er ærlig så alt ikke fremstår rosenrødt keep up the good work !! På instagram hedder jeg selv lisser09 – så ved du hvem jeg er

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jah Lisser09 dig kender jeg da godt 🙂 Jeg har altid kaldt min søster for Lisser (Elisabeth), så bliver altid mindet på hende, når jeg ser dit navn 😀 Og tak 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth Lang

  Hej Nanna,

  Jeg begyndte at læse din blog ved et tilfælde. Da du var gravid med lille s, og jeg havde en voksende mave hvori min egen lille s voksede. Det tiltalte mig også at du var fra Nordjylland. Nu bor jeg selv lidt udenfor Aalborg, og på en eller anden måde har det været rart, at følge en hvor det samme er tilfældet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Lisbeth, sjovt med 2 x lille S 😀 Det lyder til vi kunne bo tæt på hinanden..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Har samme børnekombi som dig – bare i omvendt rækkefølge. Synes det er hyggeligt at følge med i hverdagen. Især fordi jeres hverdag virker ret ‘normal’ – og så bor jeg også i Ålleren ✌️
  Gad godt høre lidt om, hvordan I som familie får job og familieliv til at hænge sammen. Især efter barslen. Der er vi nu, og det er da liiiiidt af et puslespil og uendelig mange fravalg.
  Kh Mette – @mettgd

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hejsa Mette, vi er vist ganske som gennemsnittet herhjemme 🙂 Jeg har stadig den bette hjemme, men når hverdagen for alvor rammer, så er der et sådant indlæg på trapperne 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maeyken

  Kære Nanna!
  Jeg læser din blog fordi du er dejligt nede på jorden, gør dig nogle gode tanker og kommer med inspiration på flere områder.
  Jeg er selv mor til tvillinger og det er rart at andre også har samme tanker nogle gange
  Og så har du nogle lækre Konkurrencer
  Jeg er tilflytter i Nordjylland -men så til gengæld helt oppe på toppen! Synes nogle gange at nordjyder er ret meget deres eget lille folk …!
  Knus fra en trofast læser!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Midt i alt regnen, grønlændere og en gelatto