Når lykken rammer midt i sæbebobler og kærlighed – Nanna Pretzmann
Et halløj fra lufthavnen

Når lykken rammer midt i sæbebobler og kærlighed

image

Velankomne og trætte er vi idag. Vi endte med kun at blive en time forsinket med flyet igår og fik da også 3 ud af 4 bagager.. Haha det ville også næsten havde været for let, hvis de alle havde ventet på os på bagagebåndet 😛 Idag er jeg færdig med at være et surt løg over en rejse, som gik lidt i fisk. Det ærger mig altid bagefter, når jeg hidser mig sådan op. Det ændre jo absolut ingenting og gør egentlig bare oplevelsen mere irriterende, når man ovenikøbet går og mugger. Always look on the bright side of life må være et godt mantra at leve efter.

Idag har vi brugt dagen helt ude, hvor kragerne bruger gps, for at finde rundt. Ved min fars sommerhus, som ligger ganske idyllisk ved en sø, med badebro og hele pibetøjet. Sommerhus er måske egentlig så meget at kalde det. Egentlig er det mere en meget gammel hytte. Der til ligger en ganske lækker terrassen helt nede ved søen med en kæmpe grill. Vi har blæst sæbebobler, haft bål og bare nydt at være til. Der er så stille helt derude ved søen. Det føles som guf til sjælen, at være uden for rækkevidde, at tingene er simple og at der ingen distraktioner findes.

Da jeg sad der med ungerne foran mig, hoppede efter sæbebobler og hørte deres uskyldsrene og lige-fra-hjerte-latter ramte lykken mig. Helt ud i storetåen faktisk. Tænkt sig vi behøver jo så lidt, for at være lykkelige. Vi fræser rundt, jagter succes, penge, karriere og alt imens er det allervigtigste lige for næsen af os. Jeg mærker for alvor en livsstilsændring rammer os, men mere om det en anden dag. Nu vil jeg mysse og kramme lidt på mine banditter inden de snorkbobler ovenpå en skøn dag. Jeg fyldes simpelthen med en ubeskrivelig kærlighed hver gang jeg ser eller tænker på dem. Lucky me!

Må jeres søndag have været lige så fantastisk som min – fyldt med sæbebobler og kærlighed.

image

image

Gammeldags lokum og det hele

 

image

image

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et halløj fra lufthavnen