Om ændrede planer, en surmule og skovtur – Nanna Pretzmann
Lækker cheesecake på bare 5 minutter

Om ændrede planer, en surmule og skovtur

image

Faktisk i skrivende øjeblik skulle vi være ankommet til Vilnius og Blobberne skulle glædesfulde have løbet deres morfar i armene. Sådan blev det ikke. Da vi vågnede 7.15 (tak børn det er værdsat) var der netop tikket en SMS ind fra flyselskabet. Jeg havde knap fået øjne og kunne have tudet da jeg så der stod, at vores flyafgang var aflyst. Vi har bare glædet os så længe og jeg kom da i tanke om at jeg også er 30 inden der stod kaskader ud af øjenkrognene. Nå, men skuffede var vi allesammen. Som jeg skrev igår har pigerne jo næsten ikke kunne vente med at komme afsted og de sagde selvfølgelig, som det første, da de slog deres smukke øjne op, at vi skulle flyve til morfar.

Jeg kom i kontakt med flyselskabet og vi kunne flyve i nat eller klokken kvalm imorgen tidlig. Vi valgte imorgen tidlig og fik i samme åndedræt udskud vores hjemrejse en dag, så vi mister ikke værdifuld tid. Tak til damen, som jeg nok beklagende må inddrømme at jeg var lidt på krigsstien overfor. Hvis du læser med: UNDSKYLD. Det er selvfølgelig ikke din skyld. Havde jeg haft tålmodighed til at vente i kø en halv time igen efterfølgende havde jeg ringet og beklaget, da jeg var kommet mig over min surmulen.

image image

Nå, men efter lidt morgenmad faldt ja-hatten på igen og vi besluttede os for at besøge mormor. Vi havde jo allesammen fri 🙂 Det endte med en tur i skoven på kantarel jagt. Pigerne er skide skæge og hviner nærmest af begejstring, når de finder en svamp. Vi fandt også en lille frø og det krævede altså en del overtalelse, for at efterlade det lille kræ i skoven. Z var overbevist om at den lille frø var helt alene og manglede en mor. Haha vi skal nok få samlet en helt zoo i løbet af de næste år 😛

 

Pigernes jakker er softshell fra Danefæ og kan kun anbefales. Find dem HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækker cheesecake på bare 5 minutter