Om regnvejr og nye tattoos – Nanna Pretzmann
En efterårsdag i sommertøj og en opskrift på græskar suppe

Om regnvejr og nye tattoos

image

image image

Det lækre sommervejr, som jeg skrev om igår, forsvandt lige så hurtigt som en teenagetøs kan spotte Justin Bieber. Det har stået ned i stænger det meste af dagen, men heldigvis er cafe besøg, i min optik, jo ovenud hyggeligt, når man kan kravle under store udendørs parasoller og lytte til regnen, som trommer lystigt på dem. Vi spiste lækker pasta og efterfølgende aflagde jeg den lokale tattoo pusher et hurtigt visit. Mine nye tatoveringer er nemlig i den mindre afdelingen og var da også ret hurtigt nedfældet på min krop, og jeg kunne lunte tilbage til selskabet og overtage tjansen som børnepasser, alt imens baby daddy listede mod selvsamme tatovør.

Da regnen omkring frokost holdte en lang pause tog banditterne sig en ordentlig skraber – og så en sjældent gang alle mand på én gang. Det udnyttede jeg til fulde med et glas bobler og en håndfuld håndlavet chokolade inden vi igen stak hjemad. Her brugte vi eftermiddagen  på ganske afslappende vis og efter aftensbadet dukkede baby daddy op igen. En stor og flot tatovering rigere. I skrivende stund er det ved at være putte tid, og imens vi samarbejder om den tjans har morfar tændt op i grillen og lur mig om vi ikke skal smæske de lækre bøffer, vi hentede hos slagteren tidligere idag.

Imorgen drager vi atter hjemad. Ugen er fløjet afsted i et tempo, som selv en sprinter vil være misundelig på. Præcis som det skal være, når selskabet er godt. Selvom jeg ikke just glæder mig til hverdagens start, så må jeg inddrømme, at jeg glæder mig til mandag. Der kommer vores ny tørretumbler nemlig og den er jo stortset lige så værdifuld for en børnefamile på 5, som førnævnte Justin, for en småforelsket teenagepige.

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En efterårsdag i sommertøj og en opskrift på græskar suppe