Om tandfrembrud, VRS og te poser – Nanna Pretzmann
En syndig mandagskage med Marsbar og Rice Krispies

Om tandfrembrud, VRS og te poser

image

Halløj halløj jeg er stadig i live. Jeg forsømmer jo bloggen big time i disse dage og det fordi min mindste bandit i øjeblikket får tænder ad libitum. De vælter simpelthen op, alle på en gang. Det medfører selvfølgelig et noget pylret hængetræ, som heller ikke ynder at sove mere end tre kvarter ad gangen. Pt forsøger jeg at ligge i sengen ved siden af hende, men øjensynligt synes hun bare det er overordentlig morsomt med selskab. Går jeg ud skriger hun dog i vildens sky, så pt bliver jeg altså liggende i håb om at barnet kapitulere  eller måske ved et uheld dratter i søvn. Mon nogle har gode tips til ømme gummer?

Min uge har dog ikke kun handlet om gråd og tænder. Tirsdag aften sneg jeg mig nemlig ud, spiste tapas og lurede den nye VRS kollektion i selskab med andre bloggere og instagrammere. Meget hyggeligt og en smule tiltrængt.

image

VRS er tøjet, som vi kender fra Bilka og Føtex. Og nøj der er mange fine ting imellem – både til børn og mor og selvfølgelig til en overkommelig pris. Vi mikser oftes ungerne tøj. Dvs de har både budgetvenlige tøj som VRS, men også fra den anden ende. Det fungere super godt her og nu er det også oftest at mærkevarer sniger sig ind i ungernes skab, hvis jeg kan gøre mig en god handel. Man er vel ikke nordjyde for ingenting 😛

Om et par timer kommer baby daddy hjem og overtager tjansen som børnepasser og så skal jeg ud og besøge Camilla i Diego Dalla Palma flagship butik i Aalborg. Måske i har set Camilla og en af hendes behandlinger i tv? Jeg kan afsløre den omhandler en del af kroppen, som oftest bliver sammenlignet med teposer efter børn. Det glæder jeg mig til at dele mere om og forhåbentlig kommer dele af mig til at strutte bare en lille smule mere 😛

Med et barn, som næsten har overgivet sig til søvnen, vil jeg ønske dig en dejlig dag 🙂

4 kommentarer

 • Maria

  Hejsa
  I forhold til ømme gummer, så ved jeg ikke om du har hørt om/prøvet “Dolodent” det hjalp min tulle igennem den frygtelig periode hvor tænderne mylderede frem Hvis du ikke kender til det, så skal du havde det på recept, men jeg ringede bare et min læge og så udskrev han den bare over telefonen. Håber det kan hjælpe jer. ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Man kan også få noget der hedder aftamed i håndkøb på apoteket, det er også rigtig godt og man må vist nærmest smøre det på i uendelige mængder:) men hvis hun også sover dårligt om natten kan en panodil måske give lidt ro.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hun har sovet forfærdentlig dårligt med 100 opvågninger :/ Tak for tip.. Kendte det ikke.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En syndig mandagskage med Marsbar og Rice Krispies