6 hurtige om hende den lange bag bloggen

Tip til skadet hår – og god weekend for pokker

image

Neglelak fra Appeal4 – fire mock hedder farven

Igår prøvede jeg for første gang Philips Martins Jojoba Pure Oil og det må jeg altså dele med jer, for for første gang (nærmest siden min double-the-trouble graviditet), har jeg sørme helt baby blødt hår. Faktisk nærmest lige så blødt som en babymås. Og det er dælme noget jeg er overordentlig begejstret for. Frisøren prøver nemlig gang på gang, at overtale mig til at lade hårpragten falde, men indtil videre har jeg nægtet i håb om at der fandtes mirakelmiddler og det gjorde der så sørme også. Olien skal varmes nogle sekunder i mikroen og så smøres på fra top til rod. Jeg smækkede et håndklæde om og så passede det med, at jeg kunne skylde det ud, efter jeg havde badet yndlings ynglet. Nemt, hurtigt og god effekt. Det er noget moderen i mig kan li’, for så er der tid til det i en ellers travl hverdag. Jeg må straks ha’ erhvervet mig shampoo og conditioner i samme serie.

Jeg ville egentlig også gerne ha’ vist et sæt tøj jeg købte på min tur til KBH på et super godt billede. Men hr mand og jeg kan simpelthen ikke samarbejde om det med billeder. Jeg ligner altså en komplet knold, enten med lukkede øjne, underlige bevægelser eller himmelvendte øjne. Ham drømmefyren har altså virkelig ikke kamera skills. Eller jo han har selvfølgelig en imponerende evne til altid at ramme de mest uheldige øjeblikke 😛 Derfor endte det med jeg tog selfies, da vi var i Ikea. Så nu er jeg altså hende den mærkelig som lister rundt og tester selfies i spejlene i Ikea.

image image

Nederdelen er fra Selected Femme og stretch. Den er hammer behagelig og man kan egentlig sætte den som man lyster og dermed selv bestemme længden. Strikken er fra Object og pænt behagelig. Ærmerne kan laves både lange og 3/4. Skide smart.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

6 hurtige om hende den lange bag bloggen