Vinterens flyverdragte og en vinterjakke er i hus – Nanna Pretzmann
Brystopstrammende behandling hos Diego Dalla Palma

Vinterens flyverdragte og en vinterjakke er i hus

 

imageDen anden dag ringede den flinke GLS mand på. Han havde en pakke til os. Det var flyverdragte til de tre madammer og en vinterjakke til bette måsen. I år har vi været så heldige at få lov at teste Reima. Det er min første erfaring i vintertøj med Reima, men deres uv tøj er super godt og jeg har læst og hørt at det samme skulle være tilfældet med deres vintertøj.

Nu er det nok ikke nogen hemmelighed, at jeg lader tøse pigerne bestemme hvilke farver de helst selv vil have. Min ene tvilling er hel forgabt i blå og grøn og faktisk er vi ofte i drengeafdelingen, for at vælge tøj til hende. Men hvis pigebarnet gerne vil have blå vil jeg altså ikke tvinge hende i pink eller lyserød. Den anden foretrække pink og kjoler. De er simpelthen så forskellige de to og det giver vi plads til og lader dem være. Jeg synes det er fedt, elsker at deres personlighed blomstre i hver sin retning og folk på vores vej overraskes oftest af hvor forskellige de faktisk er, på trods af de har delt mave.

Tilbage til emnet, så har vi derfor en blå og en pink Tyyni flyverdragt til de store. Til den bette blev det en Sleet flyverdragt. Udover flyverdragten så fik bette måsen også en lækker Kiirus dunjakke, som vi allerede havde i brug på stranden den anden aften, da vi skulle knipse lidt billeder til bloggen.

image

Hold op den er lækker i kvaliteten, varm og meget åndbar. Øvrigt sætter Reima lige nu fokus på de brune farver til den kommende vintersæsom. De kører nemlig kampagnen “Brown is the new Black”. Derfor vil i også se mig dele billeder den næste tid på instagram med fokus på den brune vinterjakke.

Mangler i lidt overtøj til den kommende sæson, så tag et kig forbi Reimas shop.

 

Vi tester Reima, men ord og mening er som altid helt min egen 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Brystopstrammende behandling hos Diego Dalla Palma