Chocolat chip cookies med nutella fyld – Nanna Pretzmann
Når mor skal svinge træbenet

Chocolat chip cookies med nutella fyld

  
  
  
Igår hentede vi ungerne tidligt i børnehaven. Vi var alle godt trætte og min plan var egentlig at vi alle skulle hygge med at bage småkager. Det blev istedet til en lur til alle ungerne, imens jeg bagte småkager. Pigerne vågnede op til et småkage duftende hjem og var da også lynhurtige til at hapse de lune småkager af bagepladen. De blev godkendt. Og jeg synes nu egentlig også, som den nutella elsker jeg er, at de smagte ganske glimrende. 

Opskrift på chocolat chip cookies med nutella fyld

12 stk

100 gram smør

100 gram sukker

2 æg

1 tsk bagepulver

7 dl mel

100 gram hakket chokolade

Nutella
Piske smør og sukker sammen. Kom æg, bagepulver og mel i. Tilsæt tilsidst den hakkede chokolade. Jeg brugte halv hvid og halv mørk. 

Dejen røg lige en tur i køleskabet, imens jeg kiggede til lillesøster. Bare en 10 minutter, så smørret stivner lidt igen og den bliver lettere at arbejde med. 

Tag en klump af dejen med en spiseske. Rul den rund og tryk herefter dejen flad. Til en diameter på 8-9 cm. Kom en tsk nutella på og fold dejen om. Sæt på en bageplade med folderne nedad. (Se billederne nedenfor).

Bages i cirka 15 minutter ved 180 grader.   
Er du ligeså glad for nutella som mig, så vil jeg anbefale dig at prøve de her Nutella boller eller den her super lette og hurtige cake in a mug med Nutella 

3 kommentarer

 • Kathrine

  Hej! Du skriver der skal 7 dl mel i til denne portion, men kan det virkelig passe? Synes det lyder af meget? 🙂 Tak for gode opskrifter!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tror jeg har skrevet forkert. Der skal sikkert 4-5 stykker i. Det lyder mere rigtigt ☺️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ellen

  mmmm de er super gode. men jeg brugte nu kun 4dl mel, og en lille smule vanilje sukker. og så brugte jeg “fake nutella” det alm. er for dyrt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når mor skal svinge træbenet