Gør et kup på Dora The Explorer legetøj – Nanna Pretzmann
Hvordan tjener du penge på at blogge? Og hvornår blogger du?

Gør et kup på Dora The Explorer legetøj

Idag skal Ebay altså udsættes for lidt mundheld og et godt tips spredes. Mine store piger elsker nemlig Dora The Explorer. Som i elsker, elsker, elsker. De synger sange, mest om Hugo, som ikke må hugge. Lærer engelsk og får massere sjov ud den tegneserie. Derfor besluttede vi at de da skulle have noget Dora legetøj. Jeg handler ofte på Ebay, så jeg kiggede straks siden igennem og fandt altså både Dora, Hugo, Boots og Doras rygsæk (inkl kort) til en samlet pris cirka 150,-. Vel og mærke inklusiv fragt. Det er knageme billigt og sådan et tips skal altså gives videre.

Vi tænker de enten får det i pakkekalender eller julegave, hvis vi kan vente så længe. Så selvom der er længe til jul har jeg allerede bestilt, for de fleste varer tager cirka en mdr om at komme frem. Husk ikke at bestille for over 80,-, hvis det du køber udenfor et EU land, så risikere du at skulle betale moms og told oveni. Da disse varer er købt fra forskellige sælgere er det ikke et problem. Du kan se afsendelseslandet under den enkelte varer.

image

// Dora 39,83,- // Hugo 35,90,- // Rygsæk 53,06,- // Boots 25,83,-

 

Find massere af Dora The Explorer udstyr til billige priser HER

 

Indeholder affliate links

11 kommentarer

 • Så kom den sidste adventsgave til Villum i hus 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tascha

  Mine tvillinge piger er også helt vilde med Dora.. Og vil gerne benytte mig af dit opslag.. Jeg har aldrig handlet på Ebay.. Hvis jeg går ind på Dora for at købe hende står der hun koster 40,03 i danske kroner.. Og jeg vil jo gerne bestille 2, men så kommer jeg jo over 80 kr. Skal jeg så bestille dem over 2 gange? Er helt blank på det her Ebay håber du kan hjælpe?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nanna

   Tror faktisk det er 82 nu jeg tænker over det, men ja du kan bare lave ordre to gange, for at være sikker på ikke at overstige 🙂 Så længe der er fri fragt er det jo ligegyldigt 😀

   Ps. Pas på, man bliver bidt af de billige priser på Ebay 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tascha

   Tusind tak må prøve mig frem!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Perfekt og hold op du er godt forberedt☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Majken

  Hejsa. Fedt tip. Jeg har ikke handlet på eBay før så skal altså lige høre ift priserne….der står to priser ved varerne? Er det den nederste jeg skal gå udfra og er det så inkl fragt?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg kan ikke få lov til at købe, da ingen sælgere åbenbart vil sende til DK (står med rødt ved checkout)
  Havde du ikke problemer med dette?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvordan tjener du penge på at blogge? Og hvornår blogger du?