En arbejdsdag og en giftig slange kage – Nanna Pretzmann
Gå væk snot og mumie pølsehorn kreativitet

En arbejdsdag og en giftig slange kage

  
 Baby daddy havde gjort os den ære, at tage dagen fri med os. Vi havde store planer for hvor meget deskulle nåes idag. En masse ting skulle hænges op, tørretumbleren kobles til og persienner klippes til. Når jeg skriver vi, så mener jeg jo egentlig Dan. Jeg aner ikke hvordan man bruger en boremaskine og ærligt så ser jeg heller ikke lige mig selv slæbe rundt på en tørretumbler. Handy kvinder er pisseseje, men efter en kort introduktion til boremaskinen, måtte jeg sande, at jeg synes det var dybt kedeligt og egentlig slet ikke rigtig gider lærer det. Jeg har jo ham og det klarer han jo yderst tilfredsstillende 😛

Så istedet satte jeg mig for at lave en fjollet kage med hjælp fra mine baryler. Det blev til en farlig giftslange i allerbedst Halloween stil. Pyntet med slikorm og egentlig ville jeg have lavet jord af knuste Oreos, men tålmodigheden løb ud for gavtyvene og det ville bare gerne spise kagen 😛 Opskriften deler jeg nederst i indlægget. 

Men som vi burde have sagt os selv, så blev vi hverken helt eller halvt færdige. Til dels også min skyld, da jeg undervejs kom i tanke om vi ikke kunne leve uden et teaktræs spisebord jeg tilfældigvis havde spottet på DBA (jeg har overhovedet ikke holdt øje længe 😉 ), så det måtte fluks hentes inden det blev solgt til anden side. Og det er nøjagtigt ligeså fint og ingenlunde til at leve uden, som jeg forventede. Pigerne hjalp også deres far og jeg spår dem altså en lysere fremtid, som handy kvinder end deres moderlige ophav. I hvert fald har de allerede haft klør fem længere tid om en boremaskine end mig.   

Enden på dagen blev altså et nyt bord, hjul under sofabordet, en masse på væggene, havehegn hentet og tørretumbler tilsluttet. Og thank god for sidstenævte, for den har jeg denundelyme savnet. Mere end hvidt brød savner Nutella og det er ikke lidt kan i forestille jer.

Som lovet kommer her opskriften på den livsensfarlige slangekage. Yderst populær hos ynglet, som var ret vild med slik/kage kombinationen. 

Opskrift på farlig giftslange kage 

300 gram smør

300 gram sukker

3 æg 

300 gram hvedemel

1 tsk bagepulver

1 ½ dl mælk

1 spsk mandelessens

1 lille klat grøn farvepasta 
Tag en elpisker og pisk smør og sukker. Tilsæt 1 æg ad gangen og pisk. Herefter skal mel og bagepulver blandes og kommes i. Mælk, pastafarve og mandelessens røres, som det sidste i. Pastafarve kan erstattet med 2 spsk frugtfarve. 

Hældes i en springform. Jeg brugte en med 20cm diameter. 

Skal bages ved 200 grader i cirka 25-30 minutter. 

Lad kagen køle helt af. Brug glas eller bagering til at udstikke slangens hoved. Ringen udenom skæres i to og slangen samles. Se billedguide. Kom glasur over og pynt.  

   
Glasur og pynt:

Pyntes med glasur af 400 gram flormelis, grøn pastafarve og vand. Jeg lavede glasuren ret tyk, for at den ikke løb for meget. 

Sukkerøjne kan købes HER.

Krymmel er købt i supermarked.

Tungen er lavet af papir, men havde egentlig tænkt mig at bruge slik. En jordbærrulle tænker jeg havde været perfekt. Jeg glemte bare at købe den.

Slikorme er købt i slikbutik. 

    
 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gå væk snot og mumie pølsehorn kreativitet