Et lille tipi tip – Nanna Pretzmann
Jeg er målløs..

Et lille tipi tip

Annonce

img_1484

img_1491

img_1487

I lang, lang tid har tøserne været dybt facineret af huler. Vi har brugt vores spisebord plus tæpper til at lave hule af. Men for ikke længe siden besluttede jeg at det var tid til en tipi hule. Sådan en de ikke behøver pakke frem og tilbage hver gang der skal mad i skrutten. Hvilket er ofte, når man er 4 år 😛 Da den står i stuen, så må jeg indrømme at jeg også kiggede efter noget som behagede mit øje en smule, og da jeg faldt over Alice & Fox tippien var jeg solgt. Den passer jo lige ind i mit mint grønne flip 😛 Den fåes også i lyserød og grå, hvis mam foretrækker andre farver.

Ungerne blev som forventet ret vilde. De har faktisk camperet derinde og jeg tænker ikke de kommer ud foreløbigt. Faktisk har mig og charmebøffen været ude og købe foldemasdrasser med den tanke, at de skal have lov at overnatte derinde. Jeg er sikker på de vil elske ideen. Og selvfølgelig skal vi også ha’ en bunke snolder.

Imens de store campere drøner bette måsen rundt på sin Mini Speeder, som faktisk er en ren fancy gåvogn. Faktisk har hun nærmest ikke været  af vognen siden den ankom. Fjolle mås.

img_1488 img_1490

Nå, men grunden til dette indlæg var egentlig at jeg ville tippe om at både Mini Speeder og Tipi er på bud ved Jollyroom. Med henholdsvis 45 og 20%.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er målløs..