Halløj fra dobbeltsengen – Nanna Pretzmann
Efterårs hygge med Oreo vafler og en kanin, som så gerne ville sove

Halløj fra dobbeltsengen

image

Det er skisme en kæmpe romkugle 

 

Baby daddy har gjort mig den udsøgte ære at tage alt vores fælles yngel og drage hjem til sit ophav på besøg. Jeg var ikke inviteret med, men blev nøje instrueret i at slappe af. Og så husker du det også, altså at slappe, sagde han, som det sidst inden de drog afsted alle fire. Utroligt overskudsagtig af ham, for faktisk tog han også nattetjansen imens jeg lystigt snorkboblede og ikke hørte noget som helst. Jeg var åbenbart så mørbanket, at en elefant kunne ha’ travet over stuegulvet uden en form for reaktion fra min side.

Vores børn havde åbenbart ment, at kl halv to var et passende tidspunkt at begynde og gale godmorgen. Men de blev altså jaget i seng igen og stod så igen op kl 5. Hvor de har fået de a-menneske tendenser fra er mig altså en gåde. Det er ingenlunde nogle jeg deler. Men vi fik da tændt op i vores græskarhoveder, så lidt fik vi ud af den tidlige morgenstund.

image

Idag har jeg så absolut tænkt mig at tage Dan på ordet. Så jeg er krøbet i dobbeltsengen. I selskab med en enorm syndig romkugle, som ku’ få englene til at synge og cola. Selvfølgelig cola. Jeg er enormt forfalden til det sukkerstads. Nå ja, det er jeg vist til meget sukkerstads, men cola har en særlig plads i mit sukkerhjerte. Præcis ligesom Nutella. Har i iøvrigt ikke prøvet en Nutella kage, så gør jer selv den tjenest at prøve den HER. Den tager kun et par minutter at lave i mikroen. Hvis du er frisk på at bruge lidt længere tid, så er Nutella boller, som en bid af himmerig.

Nu vil jeg snoldre det gavekort, som jeg har vundet til Ollifant væk. De har simpelthen de sødeste flagranker, som vi selvfølgelig skal have til den bettes fødselsdag 🙂 Og selvfølgelig se om jeg kan slå min egen rekord i romkugle spisning.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Efterårs hygge med Oreo vafler og en kanin, som så gerne ville sove