Jeg er målløs.. – Nanna Pretzmann
Jeg springer ud af skabet..

Jeg er målløs..

image

Højgravid – cirka 2 uger inden Bette måsen kom til verden ❤️

 

Da jeg trykkede udgiv igår (læs HER) var det ikke uden rystende fingre og sommerfugle, som flakkede ganske voldsomt rundt i maven. Selvom det selvfølgelig ikke burde betyde så meget, hvad andre synes om vores valg, når vi selv føler det er de rigtige for os, så betyder det altså åbenbart alligevel en del for mig.

Især da jeg virkelig selv følte jeg trådte ud af min comfort zone, lige ud på dybt vand og dermed uden for samfundsnormen. Uden hverken svømmefødder eller luffer. For kan man virkelig være hjemmegående mor i 2015? Ja selvfølgelig kan man det, men jeg var ræd for at blive dømt og peget fingre ad. Men alle de tanker, som kværnede rundt i mit lille hoved, blev gjort helt og adeles til skamme. For hold kæft – ja undskyld mit fransk – hvor er i helt og igennem fantastiske. Jeg havde ikke i min vildeste fantasi troet eller håbet på den massive opbakning i har givet mig både her på bloggen, på Facebook og på Instagram. Det må være noget nær verdens fedeste følelse og jeg må blankt erkende, at at jeg på grund af jer, gik i seng i kvæld, med et kæmpe smil på mine læber, en dejlig ro i maven og en stor tilfredshedsfølelse. Jeg er klar over jeg nok skal møde skeptiske miner og bramfri bemærkninger på et tidspunkt, men jeg vil gøre mit bedste for at møde dem med et smil og ikke fare i flint.

For nu har jeg efter råd fra jer indmeldt mig i Facebook-gruppen “moderne hjemmegående forældre” og en gruppe for Aalborg området og så vil jeg glæde mig til januar, hvor operation stay at home mom for alvorlig bliver skudt i gang. Det kan jo ikke blive andet end en fantastisk julemåned, når jeg ved hvad der venter lige omkring hjørnet for mig.

Endnu en gang, tusind tak 😀

2 kommentarer

  • Birgitte

    Glæder mig til ar læse med:) jeg overvejer selv at blive hjemme, når barsel med lillebror slutter i august. Synes det er vanskeligt at finde ud af, hvor meget storesøster så skal være i børnehave, og kender ikke så mange hjemmegående bloggere (måske findes der ikke så mange?) så glæder mug meget til at læse om dine erfaringer.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hejsa Birgitte 🙂 Det har allerede givet sådan en ro i maven at tage beslutningen.. Nu glæder jeg mig bare til det bliver aktuelt 🙂 Fashionmom.dk er hjemmegående med hendes 5 børn 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg springer ud af skabet..