Når mor skal svinge træbenet – Nanna Pretzmann
Sådan laver du din egen sushi - guide med billeder og beskrivelser

Når mor skal svinge træbenet


I mine yngre dage, hvor hver weekend blev brugt som bartender på Dampmøllen.. 


Nu skal det vist ikke være nogen hemmelighed, at jeg jo nærmest ikke har været i byen siden jeg fik børn. Sådan har det ikke altid været. I mine yngre dage slog jeg nemlig mine folder som bartender hver weekend i et par år. Da jeg blev træt af den side af baren, så fortsatte jeg ufortrødent på den anden side af baren. Faktisk var jeg i lange perioder i byen både tors-, fre- og lørdag.. Av min lever. Den må ha’ været voldsomt på overarbejde. Men sjovt nok fik jeg egentlig ikke de vilde tømmermænd dengang. I hvert fald ikke nogle som afholdte mig fra at starte forfra dagen derpå 😛

Nå, men jeg kom vist ud på lidt af et sidespor. På lørdag får jeg besøg af mine seminar veninder. Og ja jeg er altså den eneste som aldrig blev pædagog. Jeg mangler to eksamener, men kan altså ikke tage mig sammen til at få gjort det færdigt. I øvrigt har jeg nu heller ikke lyst til at arbejde i det felt med alle de nedskæringer – men det er jo altså også en helt anden snak.

Men tiltrods for at jeg altså ikke var med til slut, da jeg blev gravid med tvillinger, så ses vi altså stadig. Og det er altid så hyggeligt og hvis alt går som vanligt, så bliver jeg nok en smule beruset, kommer til at kyle shots i kælderen og hilser på hegnet. Det skal allerhelst ske i en yndig kjole og et par lidt for høje stiletter. Det minder mig om, at jeg ingenlunde aner, hvor alle mine stiletter gemmer sig, så jeg skal på flyttekasse jagt. Kjolen har jeg overhovedet heller ikke styr på. At købe en ny er faktisk ikke engang muligt. Mit kort er nemlig endnu engang spærret. Denne gang er en eller andet gået amok på McDonalds i Sverige og brugt knap 3.000,- på burgere. Dybt mystisk hvordan to forskellige kort kan blive misbrugt på så kort tid. Og altså også møgirriterende.  Jeg undre mig dog også lidt over hvordan i alverden man kan bruge så mange penge på McD. Det er dælme mange cheeseburgere.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan laver du din egen sushi - guide med billeder og beskrivelser