Nostalgi, baby billeder og Libero Touch – Nanna Pretzmann
En arbejdsdag og en giftig slange kage

Nostalgi, baby billeder og Libero Touch

image

Ualmindelig yndig skulle jeg mene. Jeg var en basse på 4,6 kg, da jeg arriverede. Altså vejede jeg mere end mine tvillinger gjorde tilsammen 😳 Ifølge min moder kunne jeg ikke passe babytøjet på barselsgangen 

 

Indlægget er lavet i samarbejde med Libero

 

Da jeg skulle forberede dette indlæg var jeg godt og grundigt i gemmeren, for at lede efter baby billeder af undertegnede selv. Det viste sig at være lidt af et projekt, at få dem fisket op af diverse flyttekasser. Og har i det ligesom mig, så er det altså en timelang affære, når først billederne er hevet frem. Der går nemlig nostalgi i den for alle pengene og jeg mister fuldstændig fokus samtidig med at minderne vælter ind over mig. Det er så hyggeligt at kigge i fotoalbums og mindes. Et bog fyldt med gode minder, bare numser og glade børn.

image

Imens jeg bladrede løs slog det mig, hvor stor en forskel der er på at være født i 1984, som mig, og i 2014, som Bette Måsen. Dengang hed en stor del af pigerne Louise, idag er det mest populære navn Emma. Dengang rendte vi med måsen bar på stranden, nu skal måsen dækkes. Dengang var sommeren længere, lunere og det føltes som om den aldrig ville slutte. Om vinteren gik sneen næsten til hustagene og vi måtte gå 8 km i skole eller vent, det var vist da mine bedsteforældre var børn? 😛 Eller måske bare en af de forgangne år på Bornholm, hvor de så vidt jeg ved, ikke bliver snydt for det skønherlige pulver.

Men noget der sker en kæmpe udvikling omkring er bleer. Libero har bedt mig dele lidt om deres nyeste ble Touch. Ifølge Libero selv den bedste ble de nogensinde har produceret og det er jo ikke små ord at leve op til. Især med tanke på deres 50 års erfaring på blemarkedet.

Bleområdet må jeg konstateret, efter lidt research, i hvert fald er et område, hvor der er sket utroligt meget siden 1984. Dengang var det nyeste nye og absolut banebrydende, at snipperne på bleerne kunne åbnes og lukkes. Engang var den bedste ble nemlig med plastsnipper, som skulle bindes. Og med mine motoriske evner, så er jeg ganske tilfreds med, at det ikke længere er tilfældet. Det var jo endt i lort, so to speak.

image

Libero har lavet en throwback side, hvor du kan taste info både på dig selv og dine børn og herefter se en sammenligning. Blandt meget andet kan du se ble udvalget fra dengang til nu. 

 

Libero Touch er en bukseble, som er blød som smør og minder meget om bomuld. Bleen er som skræddersyet på de små numser og den lader huden ånde. Nu har jeg naturligvis ikke selv haft den på måsen, men det har den Bette og den sidder altså godt, absorberer alletiders og så virker hun yderst tilfreds. Om det skyldes bleen eller blot en ren mås er svært at sige. Men alt i alt er moderen altså begejstret for bleen og ville gerne dele det med jer.

image

Annonce

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En arbejdsdag og en giftig slange kage