Nyd det gode (og vind rejse) – Nanna Pretzmann
Og skal i så ikke have en dreng?

Nyd det gode (og vind rejse)

image

På middelhavnscruise, hvor vi var både i Monaco og Tunesien. Og som altid med en is i hånden. 

 

Indlægget er lavet i samarbejdet med Arla 

Som jeg netop skrev om den anden dag, så vælger jeg at fokusere på det gode i livet. At se det smukke, det skønne og det gode i andre mennesker. Det, som gør mig glad. Og det tror jeg er så enormt vigtigt, at det er netop der, hvor ens fokus ligger. At man ikke lader det trist og grå fylde for meget, for det kan hurtigt opsluge en og gøre hverdagen sur og trist. Især her i efteråret og vinteren, hvor vi ikke har solen lækre lune og lyse stråler til at friske sindet op. For det er bare svært at være sur og træt, når solen skinner fra en skyfri himmel, man spiser magnum i haven og hører ungerne kluk ler og tonser rundt i badebassinet. Men omvendt, så er en efterårs dag i skoven nu også ganske skøn med nedfaldne blade og skønne brændte farver.

Og netop det med at nyde det gode sætter Arla fokus på i deres nye kampagne af selvsamme navn, altså “Nyd der gode”. Via kampagnen kan man uploade et billede på instagram under #nyddetgode og vinde en rejse til Club La Santa. Det gad jeg susme gerne 🙂 Og hvis du gerne vil, så er det bare med at dele det DU synes er det gode.

Se mere om konkurrencen på videoen herunder

Annonce

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Og skal i så ikke have en dreng?