Og virkede den brystopstrammende behandling så?? – Nanna Pretzmann
Mit søndags outfit (på budget)

Og virkede den brystopstrammende behandling så??

image

Hvis i har fulgt med både her på bloggen og instagram, så kan det vist næsten ikke være gået nogen næser forbi, at jeg over den sidste måned har fået lavet brystopstrammende behandlinger hos Camilla, som ejer Diego Dalla Palma i Aalborg. Jeg blev spurgt, om jeg ikke havde lyst til at prøve behandling, og bare tanken om forbedringer i området gjorde, at jeg var hooked, som børn på fredagsslik, right away. Efter tre gavtyve på forholdsvis kort tid, så strutter forpartiet ikke, som det gjorde engang. Ikke fordi de roder rundt omkring navlen, som en af lærernes på min folkeskole gjorde. Hun gik i øvrigt ikke med BH, så det gjorde det pænt tydeligt, hvor præcis brysterne sad 😉 Men de strutter bare ikke som før. De er nok blevet lige trætte 😛

Fra start gjorde Camilla det ret klart præcist hvad jeg kunne forvente ud af behandlingen og det tror jeg er ret vigtigt. Altså at forventningsafstemme, for brysterne kommer hverken til at  sidde oppe under hagen eller vokse sig fra A til F skål overnight pga behandlingen. Selvom det kunne være fedt at trylle på den måde, så er det realistisk set vist ikke muligt uden hjælp af en smule kirugi. Det man kan forvente ud af behandlingen er mere fylde i brysterne. Behandlingen kickstarter nemlig cellefornyelse. Når man f.eks. taber sig eller ammer, så mister brystet fedtceller og det er de fedtceller, kroppen hjælpes til at genskabe under behandlingen. Hey og det er da noget som er til at forstå, ikk?

Og dadadam så kommer vi til det rigtig spændene.. Skete der så en forandring?!

Her må jeg ingenlunde gøre andet end svare mit allertydeligste ja. Mine bryster har klart fået mere fylde. Det ses især i rundingerne på siderne af brystet og mærkes også tydeligt. Inden sidste behandling, i mandags, tog jeg en BH på, som havde lagt ubrugt imens forløbet stod på, og faktisk var stropperne så løse, at de faldt ned om skuldrene. Camilla har taget før og efter billeder, men jeg er altså lidt for stor en kylling til at dele dem her. Meget deler jeg med jer, men mit nøgne bryst kan jeg alligevel ikke få mig til. Jeg vil dog godt lige vise jer billede af min mave, som også fik samme behandling, da cremen som benyttes også har positiv effekt på strækmærker. Og der er da en tydelig forskel at spotte.  

I kan læse om den brystopstrammende behandlingen HER. Camilla har også en til huden og det overvejer jeg meget at prøve på min mave. 

 

Jeg har fået den brystopstrammende behandling uden krav, så det er af lyst jeg deler min oplevelse og erfaring med den her på bloggen. 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit søndags outfit (på budget)