Om lumre vaskepiger, en detektiv og en sushi date – Nanna Pretzmann
Nostalgi, baby billeder og Libero Touch

Om lumre vaskepiger, en detektiv og en sushi date

   
 Min nye strik er fra VRS (pr gave) og står til 149,- i Bilka. Og se så lige fliserne bag mig – dem har jeg sgu malet. Helt selv 💪🏻 Og også trappen. Gulvtæppet på trappen er fra Ellos.
Dagen startede som vanlig ganske tidlig ud. Selvom Dan havde fri, så bed ungerne ikke på og sov længe. Men pyt skidt, så var der bare sofa hygge med gang i brændeovnen og dyner.. Og Ramasjang offcourse. Er det bare mig eller er de elefantvask piger bare halvlumre? Eller er min tankegang bare helt forskruet?! Og så må jeg indrømme, at jeg ikke helt er ved at dåne over ham detektiven Kristian, som jeg kan læse mig til er ret populær hos mødrene derude i det ganske land. Helt ærligt, så ville jeg kun nuppe ham, for at få fingrene i hans lakridspiber 😛 Oh Well der er vi selvfølgelig alle så forskellige. 

Min mor og min Erik dukkede op, op af formiddagen for at hjælpe med at holde styr på banditterne og at sætte havehegn op. Da det var klaret luskede Dan og jeg stille af. Vi skulle nemlig på sushi date. Altså ikke som i på restaurant og spise, men som i på et sushi kursus for par, hvor vi selv skulle lære at lave det. Det var skisme skægt og jeg åd sgu så meget, at jeg var i tvivl om jeg skulle rulle derfra. Vores side par bød på et glas koldt hvidvin og det takker man jo ikke sådan nej til. 

Nu er vi netop landet i sofaen derhjemme, og vi nyder et glas vin og snorkboblende unger. Vi har netop tændt op i brændeovnen igen og fundet tæppet frem, så nu vil vi slappe af til en god film på Netflix. 

Med håb om en ligeså skøn fredag aften til jer hvadenten det er på sofaen eller på disko dasko på vej i hegnet 😛   

   
Min første sushi rulle, som jeg altså var pænt stolt af 😛 Med reje og advokado.. Mums. 

2 kommentarer

 • Gitte

  Super fint tæppe på trappen, hvad skal man søge efter på Ellos for at finde det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nanna

   Hejsa,

   Det er en grå 12 pak til 599 jeg har købt, men de fåes også i mindre pakker og andre farver. Du kan se hele udvalget her under dørmåtter http://www.ellos.dk/bolig/gulvtaepper/dormatter
   Der er klister under måtterne, så de er super lette at sætte på og jeg klarede skærene selv 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nostalgi, baby billeder og Libero Touch