Black Friday – de vildeste tilbud 2015 – Nanna Pretzmann
Opskrift på lækker & krydret (hjemmelavet) gløgg 

Black Friday – de vildeste tilbud 2015


Så ramte Black Friday igen Danmark. Sidste år var første år jeg for alvor blev bekendt med at Black Friday havde ramt Danmark. Det er jo kæmpe stort i USA, og de nærmest vælter sig rundt i to-good-to-believe-it tilbud. Sådan nogle vi-ligger-da-lige-i-telt-i-en-uge-foran-butikken-tilbud. Vist ganske som de unge herhjemme foran H&M.
Det er ganske tydeligt, at butikkerne er begyndt at tage Black Friday traditionen til sig og hvem takker i øvrigt nej til hammer gode tilbud. Lige før jul er det jo lækkert at få ekstra valuta for pengene og dermed størr gaver under træet til samme pris. Herunder har jeg samlet nogle af de sites, som jeg ved har tilbud og rabatkoder. Kender du til flere, så benyt endelig kommentarfeltet, så vi alle kan få gjort os nogle drøn gode julehandler 😉 Vær obs på, at nogle af webshoppene kræver rabatkode, for at opnå rabatten. Hvis i lige står og mangler årets julemandskostume eller kostumer til julegaver, så besøg Kostumelandet. Der er 20% på alt, men kun i dag.

Denne indlæg udgives lidt i tolv (altså et par minutter inden d 27) til alle natteravnene, som venter på tilbud. Vær opmærksom på de først starter efter midnat. Nogle først d 27 kl 8.

God shoppelyst 😉

Legetøj

Lekmer.dk har op til 70% rabat på legetøj, børnetøj, babyprodukter, og børneværelsesindretning. De kører tilbud hele weekenden og hvis du bruger koden bw15dk får du gratis fragt på din ordre. Gå til udvalget HER.

Lirum Larum leg har op til 60% på udvalgte varer. Se udvalget HER

Creakids har sat over 300 produkter til halv pris i anledningen af Black Friday. Se udvalget HER

Pixizoo har et væld af gode tilbud. Gå til shoppen HER.

Tøj til børn

Milledille giver minimum 30% på alt børnetøj. De har mærker som Småfolk, Krutter, Danefæ og Little Pieces. Se udvalg HER

Kids-World giver 25% (ved brug af koden black15) på termotøj, uld, gummistøvler, regntøj osv. Se det hele HER

Tøj til alle i familien 

Stylepit har selvfølgelig også Blackfriday og op mod 70% på udvalgte items. Du kommer til deres vilde tilbud lige HER. Køber du for 5.000 inden jul får du iøvrigt et gavekort på 1.000. Ret god deal ikk?

image

Hos Zalando er tilbuddene tophemmelige indtil fredag. Se dem HER

Nelly giver 20% på alle køb over 500 ved brug af koden BLACKFRIDAY. Gælder på hele sortimentet undtagen følgende mærker: Elvine, Tiger, UGG Autralia, Prime Boots, Vans, By Malene Birger, Diesel, Replay, Hilfiger Denim, Carin Wester, Filippa K, Hunkydory, Denim & Supply Ralph Lauren, Parajumpers, Alpha Industries, BLK Denim og Dagmar. Gå til Nelly HER

Hos Asos finder du selvfølgelig også Black Friday. Gå til tilbud HER og brug koden cyber.

Ellos giver op til 50% rabat. Gå til tilbud HER.

Hunkemöller giver 25% på ALT i shoppen. Gælder 27-28/11 2015. Besøg shoppen HER.

Elektronik og hvidevarer

Hos Wupti lader de heller ikke Black Friday gå uset forbi. Der kommer løbende spot tilbud, så hold øje lige HER

Hos CDon giver de fri fragt på alle ordre over 100,- kroner og hemmelige spottilbud frigives HER

Hos WhiteAway.dk kan du spare imellem 10-50% på ALT. Så er du på udkig efter hårde hvidevarer er det nu du skal slå til. Se udvalget HER.

Gadgets (gaver til mænd)

Hos Coolstuff.dk har de udvalgt en masse sjove, skøre og anvendelige gadgets og sat dem til super skarpe priser. Her er god mulighed, for at finde gaver til mændene i familien. Se udvalget HER

Interiør

Hos Cahetu giver rabatkoden Blackfriday 20% på hele shoppen (undtagen nedsatte varer). Gælder hele den 27/11 2015.

Gå til tilbud HER
Denne side indeholder affliate links. Det betyder, at der ryger en håndøre i min sparegris hver gang i trykker på et link og laver et køb. Det betyder ikke noget for prisen for jer, men er butikkens måde, at sige tak for link til mig. Alt det kan i læse mere om HER 🙂

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opskrift på lækker & krydret (hjemmelavet) gløgg