Operation ferie indkøb til ungerne (gør et kup)

En julegave ide

IMG_3886.JPG

IMG_3883.JPG IMG_3884.JPG

Ælling, kyllinger, elefant og motorikringe. Alle samme højt brugt lige meget. Bette Måsen har en forkærlighed for at vikle sig ind i ringene.

 

Vi har efterhånden en lille samling af Bobles herhjemme, men da pigerne bruger det rigtig meget, så står det faktisk på alle ønskelisterne til jul. Noget af det, som jeg elsker ved Bobles, og som jeg mistænker også er grunden til mine børns kærlighed til lige netop disse, er de mange funktioner i et stykke skum. Det sætter ungernes fantasi i gang og den ene dag har vi pludselig en Bobles bane igennem stuen. Den næste dag sidder de på dem og ser tv, som den ene baryl gør på billedet ovenover. Faktisk sidder hun og vipper på ællingen. Dybt koncentreret om Dora i tv’et, men altså stadig i gang med at styrke sin motorik og balance. Fedt, ikke?

Det jeg oftest høre andre sige, er at det er lidt i den dyrere ende, men når de så oplever hvor glade ungerne bliver for Bobles og i hvor høj grad det bliver brugt, så er prisen egentlig meget rimelig. I år har vi gjort det at vi har skrevet på ønskelisterne, at det gerne må være brugt Bobles. Ungerne er jo ligeglade med at andre har ejet det før dem og de får mere for pengene. Det kan altså lade sig gøre, fordi kvaliteten af Bobles er så god som den er. Men det vil jo samtidig sige, at den dag de ikke bruges mere, så kan de sælges videre.

Egentlig var det slet ikke det dagens indlæg skulle handle om. Det var faktisk den nye farve, som de er kommet i. Det havde jeg nemlig lovet Bobles, at fortælle jer. Altså om den nye grå farve. Jeg bliver bare altid så grebet af at “tale” om Bobles. Mystisk much 😛 Men tilbage til farverne, så kan i nok se på mine billeder at vi har massere af farvet legetøj i stuen, men Bobles kan altså også fås i en multi grå nu. Egentlig matcher den vores stue ganske godt 😛 Den er ganske neutral og passer måske bedre ind rundt omkring i huset, hvis man gerne vil bruge dem i sin indretning.

 

Se det store udvalg, som Bobles fås i HER

 

Den grå ælling har vi modtaget til test, men indlæg og ord er helt af egen lyst og for egen regning 🙂

3 kommentarer

 • Jacob

  Super gaver ! – Men jeg tænker på om ikke det var en ide, som den her ?

  det er da nok lidt kedeligt men det er da praktisk og brugbart :grinning:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Har slettet linket. Du er velkommen til at sende mail, hvis du ønsker annoncering

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janne

  Vi elsker også Bobles herhjemme 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Operation ferie indkøb til ungerne (gør et kup)