Hasta La Vista Baby – vi rejser en måned til Thailand – Nanna Pretzmann
Hvor er jeg bare dårlig til...

Hasta La Vista Baby – vi rejser en måned til Thailand


På Phuket, dengang vi havde små tvillinger i blemås. De tog Thaierne med storm og fik flere klem og kram end jeg kunne holde styr på. 

Siden vi havde Blobberne med i Thailand, da de var umådelige nuttede babyer med blemås, så har vi drømt om at tage dertil igen. Siden er en lillesøster blevet lagt til drømmen og nu har vi altså besluttet os for at det skal være.

Efter jul, når vi rammer – i min optik – årets mest triste måned, så pakker vi alt vores happengut, og det er ikke så lidt kan jeg afsløre, og drager mod varmere himmelstrøg. Vi har overvejet det længe, men nu er beslutningen taget og både hotel og flybiletter booket. En HEL måned i Thailand. Jeg er allerede i mit sind overbevist om at det bliver en helt fantastisk tur, hvor den står på familie hygge på højt plan.

Vi starter vores ferie med et par dage i Bangkok. Har i tips til et hotel, så del gerne? Det har vi nemlig ikke booket endnu. Til gengæld har vi fundet det næste hotel, som bliver i Hua Hin. Her har Dan og jeg været, da vi var unge, smukke og uden yngel. Det er jo ikke tilfældet længere, altså at vi er uden yngel, så nu er der lagt vægt på børnevenlig. Hotellet ligger midt på stranden, er med pools og det ligner til forveksling noget, som kunne være taget direkte ud af en reklame for Thailand. Tips til Hua Hin med yngel modtages gerne 🙂

Vi har planer om mindst en is om dagen. Faktisk luftede det faderlige ophav idag, at det måske skulle være to is om dagen (that’s why I love him). I en HEL måned. Is, solskin og badning. Jeg bliver helt glad i låget, når mine tanker vandre. Tøserne er allerede begyndt at snakke om Thaaaiilaand med begejstring i stemmerne. Og vi er ikke det mindste nervøse, for at rejse med dem. Faktisk har de store jo allerede været ude og rejse mange gange taget deres unge alder i betragtning. Tid til vaccination er også booket.

Efter jul, er jo også der projekt hjemmegående mor (læs HER) går i luften og en rejse synes vi var den helt rigtige måde at sætte gang i vores drastiske ændring af hverdagen.


Jeg kan næsten ikke vente til vi skal slænge os her, alt imens ungerne plasker fornøjet rundt 

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvor er jeg bare dårlig til...