Hvor er jeg bare dårlig til… – Nanna Pretzmann
Vi er med i et lille Halloween indslag

Hvor er jeg bare dårlig til…

 At nyde, at have voksentid. Vi havde nærmest ikke placeret måsen i bilen lørdag morgen før jeg allerede savnede mine piger og egentlig allermest havde lyst til at vende om. Men i forsøget på at overbevise mig selv om at det er ganske ok, at overlade børnene til deres bedsteforældre i ny og næ dukkede adskillige gode argumenter op i mit hoved, hvor jeg førte, hvad jeg forsøgte, at holde på en indre saglig diskution med mig selv.. Jeg fik blandet andet vendt, at båndet mellem pigerne og deres bedsteforældre bliver stærkere af at de har tiden sammen, uden mor og far til at blande sig. At mor og far vender tilbage med fornyet energi og overskud efter at ha’ haft tid på deres egne præmisser. Og at det er så sjældent, at det sker at vi begge er væk samtidig, at det altså må være okay. Eller hvad? Er det bare mig der har enormt svært ved det?

Det endte nu med at være en henrivende eftermiddag og aften. Inden jeg skiltes med manden min, smed vi os i sofaen, spiste Pita og så Netflix. En rigtig hyrdetime. Da han senere drog mod Aalborg, for at mødes med venner, blev jeg som bekendt hjemme. En håndfuld søde piger kom for at se knaldhytten og hjælpe os af med overskydende alkohol.  

Inden deres ankomst, havde jeg god tid til at tage et langt bad og bare nusse rundt. Jeg havde tændt stearinlys, sat musik på og fyret op i brændeovnen. Jeg nød mit eget selskab i fulde drag. Det lykkedes mig til sidst at finde noget acceptabelt i tøjskabet, selvom jeg et stykke tid var overbevist om, at jeg måtte gennemfører aftenen, som en vaskeægte lazaron. 

Der var lagt op til drinks og tøsesladder og aftenen skuffede ingenlunde. Det var præcist så hyggeligt som det pleje. Og som aftenen skred og alkohol fes rundt i kroppen frem jeg til slut næsten helt kålhøgen og synes mit outfit spillede. Jo mere kålhøgen jeg bliver, som følge af alkohol, jo ringere bliver billederne af mig altså, så dem vil jer lade jer undslippe.   

Shots med ingefær. Altså jeg overbeviste mig selv om, at man jo nærmest er sund, når man drikker det. Ingefær er jo sundt for alt. Den terori viste sig dog ikke helt at holde stik, da jeg vågnede med tømmermænd. 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi er med i et lille Halloween indslag