Min første videohilsen – sådan slipper du af med fedtet hår på 20 sekunder – Nanna Pretzmann
Forskellen på en tvillinge- og en singleton graviditet #1

Min første videohilsen – sådan slipper du af med fedtet hår på 20 sekunder

WIN_20151109_09_31_25_Pro
Her kommer den allerførste video fra min hånd og jeg er altså lidt spændt på hvordan i tager imod den. Går det godt tænker jeg det kunne være hyggeligt at lave flere.

Til et arrangement sidst jeg var i KBH fik jeg en COLAB tørshampoo i en goodiebag. I sidste uge, havde jeg ingenlunde tid til at vaske hår inden jeg skulle ud ad døren, så jeg hev fat i den. Egentlig troede jeg ikke på et godt resultat, da jeg tidligere har oplevet håret bare bliver underligt hvidt af tørshampoo. Men i en desperat stund gav jeg den alligevel en chance og hey den her er jo intet mindre end fantastisk. Det er vitterligt muligt at slippe for fedtet hår på 20 sekunder og hvilken mor kunne ikke bruge den hjælp engang imellem.

 

Hvis du selv vil afprøve COLAB, så fås den eksklusivt i Magasin og på Magasin.dk

 

Nu vil jeg slappe lidt af, alt imens Bette Måsen sover. Jeg er pænt brugt efter at ha’ været oppe  3.30. Imorgen har jeg fødselsdag og nr et på ønskelisten er et sovende barn 😛

 

Tørshampooen er modtaget i en goodiebag uden nogen form for krav, og jeg er derfor ikke forpligtet til at nævne den og får ej heller betaling for det. Så har vi det på det rene 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forskellen på en tvillinge- og en singleton graviditet #1