Mine bedste “få råd til ferie” tips og tjen penge, imens du rejser – Nanna Pretzmann
Smølfe muffins 

Mine bedste “få råd til ferie” tips og tjen penge, imens du rejser


Siden jeg smed online, at vi rejser til Thailand på ferie i en måned er vi blevet spurgt mange, mange gange hvordan vi får råd og om det ikke er dyrt. Om det er dyrt er jo nok rimelig relativt, da det jo er op til den enkelte at vurdere lige præcis hvor meget de kan og vil smide efter en ferierejse. En af de kommende dage laver jeg et indlæg om hvordan, hvor og til hvilken pris vi har fundet vores rejse. Dette indlæg skal i stedet handle om hvordan vi har sparet op, sparet penge og fået råd til en ferie. Og hvordan du kan tjene penge imens du rejser. Og hvem vil ikke gerne tjene penge, imens de daser på en solstol.

Mine bedste “få råd til ferie” tips

  • Den måske åbenlyse, men vi har en ferieopspring, som vi hver måned sætter penge ind på. Har vi lidt ekstra i overskud engang imellem, så sætter vi det også ind på denne konto.  Selvom det måske ikke er de store beløb vi sætter ind, så løber det op i sidste ende.
  • Sælg ud. Vi har haft en masse ting til at stå, som vi slet ikke bruger mere. Både babyudstyr, møbler og tøj. Alt det har vi solgt og sælger stadig ud af – hovedsagligt på reshopper og DBA. Mange bække små kan blive til en stor å.
  • Ungernes institutionspladser står på standby imens vi rejser, så derfor spare vi den udgift. 2 x BH plads er bestemt værd at tage med. Pladsanvisningen sagde først nej, men BH sagde ja og de fik altså lov at bestemme 😉
  • Sammensæt selv din rejse og spar penge. Det er selvfølgelig lettere at købe en pakkerejse ved et rejsebureau, men ved selv at gøre arbejdet sparer du det du ellers skulle betale dem for at gøre det for dig. Det uddyber jeg mere i næste indlæg.

Tjen penge imens du rejser

  • Lej din egen bolig ud via Airbnb, imens du rejser. Via Airbnb kan man både leje andres hjem og udleje sit eget. Derfor kan du både finde billig overnatning til din rejse og tjenepenge på at udleje dit eget imens du er afsted. Da jeg allerede er medlem kan jeg give nye medlemmer 140 kroner, som rabat på den første overnatning du booker. Det samme kan du så efterfølgende gøre med dine venner og familie. Tryk HER og tilmeld dig, for at spare 140 kroner.

 

Læs mere om “Hvor, hvordan og til hvilken pris vi har booket vores rejse

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smølfe muffins