Om julegaver, overskud og en konkurrence – Nanna Pretzmann
Black Friday - de vildeste tilbud 2015

Om julegaver, overskud og en konkurrence


Indlægget er lavet i samarbejde med Unicef

Noget af det der giver mig allermest overskud i hverdagen er mine børn. Med det sagt er de altså også dem der hurtigst kan opbruge min energi, men et lille smil fra dem eller en af deres sjove kommentarer, så er alt glemt og jeg føler mig fuld af overskud. Det kender i nok? Den anden aften, da jeg puttede de store sagde den ene “mor din numse er altså ikke stor”.. Jamen tak skat, kvitterede jeg inden barnet udbrød “den ser bare sådan ud”. Well thank you. Hun forstod ikke helt hvorfor moderen trillede en tåre af rene latterkramper. Men den umiddelbarhed er bare så fantastisk.

I år har vi, ligesom sidste år, lavet gaver til bedsteforældrene. Pigerne får på den måde lov til selv at være med og jeg tør vædde en gammel hat på at de er stolte, når resultatet af deres anstrengelser skal overbringes. Hvis nogle vil gøre os kunsten efter, så har vi lavet julepynt af hobby ler, som nærmest ligner keramik, når det tørre. Så smukt er det altså også. Egentlig er det super simpelt. Vi har bare rullet leret ud og brugt småkage udstikkerne til at lave figurer. Vi har dernæst lavet tryk med pigernes navne derpå. Sidst lod vi det tørre til næste dag, hvor vi satte julebånd i. Vi har selvfølgelig lavet lidt ekstra, for moderen og faderen vil også deres selv have lidt af ynglets produktion hængende på eget juletræ.

Jeg glæder mig til, at de skal pakkes ind, lægges under det smukke overpyntede juletræ, som mest af alt ligner et Tivoli, og ikke mindst til at se bedsteforældrene og lopperne i ansigtet, når de pakkes ud. Det bliver garanteret skæppe skønt. Forventningens glæde og børnene lykke, når de forærer en gave gør mig helt blød i knæene og blødsøden om hjertekulen.

Noget andet der i år kommer til at ligge under juletræet eller faktisk nok nærmere på spisebordet, er en gave fra Unicef. Unicef har nemlig lavet et koncept, hvor man kan købe Verdensgaver, som børn over hele verden får gavn af.  Det fungere på den måde, at man klikker ind HER og vælger lige den gave man synes. Herefter får man et gavebevis, som kan printes ud og skrives på. Sidst med ikke mindst kan du forære gavebeviset alt imens Unicef sørger for gaven når frem til en der trænger.

Vi har valgt at bruge et gavebevis til mandelgave, istedet for den vanlige spiselige gave vi plejer at smide penge efter og som ingen alligevel spiser, efter en overdådig julemiddag.Gavebevisene starter på en pris a 58 kr og der kan vi altså godt være med.

Nu til konkurrencen. Hele 5 læsere får nemlig chancen for at rende afsted med et gavebevis på en julenødhjælpspakke (værdi 150,-), som man kan bruge til julegave, i årets pakkespil, som mandelgave, som hos os eller noget helt fjerde. Det står vinderen frit for 🙂 Selve gaven sender Unicef videre til de nødlidende børn, som får størst gavn af pakkens indhold. I april, vil man så modtage en mail, hvori man kan se, hvor lige netop den Verdensgave har gjort en forskel.

For at deltage skal i lige omkring Unicef, kigge verdensgaverne igennem og skrive hvilken i helst ville forære herunder i kommentarfeltet. Gå til verdensgaver HER 

Jeg trækker 5 heldige vindere d 5 december og hvis man nu ikke går hen og render afsted med gevinsten eller du bare synes du har overskud at dele ud af, så er det muligt at klikke ind på Unicef Verdensgaver og selv købe den anderledes gave allerede i dag.

 

– Annonce –

27 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Black Friday - de vildeste tilbud 2015