3 på stribe - om feber, fødselsdag og ferie

Om smuk indpakning til julegaverne

  

I samarbejde med Søstrene Grene
 
  
    
     

Jeg kunne forestille mig at en del af jer allerede, som mig, handler i Søstrene Grene. Jeg elsker deres butikker, alt den vidunderlige fine nips og jeg har faktisk også været forbi for at finde lidt pynt til 1 års fødselsdag. Det er selvfølgelig et helt andet indlæg. I dag skal den nemlig handle om smuk indpakning til julegaver og julepynt. 

Det bedste ved Søstrene Grene, altså i min verdens optik, er det koloenorme udvalg og de yderst rimelige priser de lægge for dagen. Absolut lige til at blive glad i låget af, når man har fyldt indkøbsvognen og alligvel kommer af med nærmest ingenting. Lige noget for en nordjyde som mig, som allerhelst ser at jeg kan gøre kup på stortset alt. Det ligger i de nordjyske gener tror jeg. 

Hvis i ikke har handlet i Søstrene Grene tidligere, så må jeg altså tippe om, at det er nu der skal kigges forbi, hvis i vil gøre et kup på jule tingel tangel. Det hives nemlig frem i stor stil i Anna & Claras univers, i skrivende stund. Julepynten og gaveindpakning er så fantastisk, også i år. 

Faktisk kunne man vove at påstå, at julegaverne hos os i år kommer til at ligner nogen der har majet sig ud og er klar til fest. De bliver en fryd for øjet og det elsker jeg. Hos os pakkes en gave op ad gangen imens alle andre kigger på og gætter på indholdet.  Det giver os god tid til at beundre smukke gaver og drikke rødvin undervejs. En skæppeskøm tradition, hvis du spørger mig. 

Kasserne og poserne, som i kan se på billederne, er i så god kvalitet at de snildt kan genbruges efterfølgende. Det samme gør sig egentlig gældende for de smukke sløjfer og julekugler. Jeg genbruger selv, hvad der genbruges kan. Det er jo både godt for pung og miljø, så hvorfor ikke.

F.eks. køber jeg også gerne brugt til julegaver – det kan i læse mere om HER.

  
– Reklame –

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 på stribe - om feber, fødselsdag og ferie