Om vores jul og inspiration til julekluns til ungerne – Nanna Pretzmann
Når tvillinger har forskellige behov

Om vores jul og inspiration til julekluns til ungerne

image

Vores lille julenisse 🎅🏻❤️ Huen er fra Maileg og kan købes HER til den nette sum af 149,-. Kvasten har jeg selv sat på. Kan ikke huske, hvor den er købt. 

 

Lige om lidt banker december på døren og nøj hvor jeg bare glæder mig. Jo større tøserne bliver jo sjovere bliver det altså. Vi har allerede været ved at lave gaver til bedsterne og jeg har planer om julehygge bagning og op pyntning. Når jeg ser den forventningsfuld glæde stråle ud af øjnene på dem og deres barnlige glæde, så bringer det mig straks tilbage til mig egen barndom og jeg kan stadig huske præcis hvordan det føltes i maven og helt ud i fingerspidserne, når man glædede sig til jul og ingenlunde kunne vente. Mor var i køkkenet hele dagen og vi pyntede altid juletræ med far, som hun altid roste til skyerne. Det lignede i øvrigt bingers tivoli. Præcis som vores juletræ nu gør det og jeg elsker det. Hos os eksistere less is more überhaupt ikke.

Jeg husker tydeligt hvordan vi vågnede, garanteret kl kvart i kvalm, og straks sprang ind til far, så han kunne hente juletræet, så vi kunne pynte det. Det kunne kun gå for langsomt. Dagen føltes uendelig lang og vi glædede os sådan til gæsterne skulle komme. Kl fire kom Disney juleshow og det så vi selvfølgelig, ligesom størstedelen af Danmarks befolkning. I øvrigt ser jeg det stadig. Ingen jul uden Disney juleshow. Til maden fik vi svensk juleskinke og jeg har endnu ikke prøvet ikke og få den. Det er et must og opskriften er gået i arv fra min mormor, som jo er en pære svensk dejlig dame.

Men inden gæsterne og maden skulle vi altid i den fine tøj. Det har altid været sådan også selvom det kun var os børn og forældre nogle år. Den tradition har både Dan og jeg også taget med hjemmefra, så juletøj skal der til. Jeg har været ved at kigge på kjoler til tøserne og min absolutte favorit er den røde blondekjole fra Me Too. Den er adeles betagende. Men operation spareplan er jo sat i værk p.t., så vi kan få sparet lommepenge op til Thailand. Så indtil videre nøjes jeg med at sende lange øjne. I øvrigt har jeg været ved at gå gemmeren igennem og har smidt lidt på Trendsales. Kig gerne forbi HER

Untitled #14

 

// Mini a tur guld kjole // Bombibitt kjole med sølv bomber // Little Pieces strikkjole med guld glimmerbomber // Småfolk med bambier // Me Too kjole med krone // Me Too blondekjole //

 

Se hele Kids-Worlds kjole udvalg

 

Indeholder affiliate links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når tvillinger har forskellige behov