Operation ferie indkøb til ungerne (gør et kup) – Nanna Pretzmann
Om en søvn terrorist og operation søvn

Operation ferie indkøb til ungerne (gør et kup)

IMG_3882.JPG

IMG_3881.JPG

IMG_3880.JPG

Jeg har tidligere delt mine tips til at rejse med børn (HER), som indbefatter snacks og underholdning til turen. Når vi rejser til Thailand skal startet på ferien bare gerne være en god oplevelse. Det er en super lang tur og derfor er mama P gået all-in og har fundet det sejeste rejseudstyr til tøserne. I hvert fald noget, som de vil elske. Får du ondt i øjnene af Dora print, Mascha og bjørn, Frost osv, så skal du måske springe dette indlæg over. Men elsker dine børn det ligeså meget som mine, så følg med, der er nemlig gode muligheder for en god handel. Og måske en enkelt julegave ide eller to.

The Fairy Tale Company har i læssevis af tøj, sko – ja faktisk alt hvad hjertet kunne begære af accessories med kendte print. Til vores tur er der indkøbt taske til begge tøserne. Med Mascha og Bjørn. Den ses vi ofte på Netflix. I den skal de selvfølgelig have deres underholdning, så de hele tiden kan have det lige ved hånden. Jeg tænker, at pakke snacks i Dora slikposer og så selvfølgelig penalhus og notesblok, så vi kan tegne.

Untitled #13

 

// Slikposer // Mascha og Bjørn rygsæk // Frost penalhus // Frost notesbog //

Men nu vi var ved de kendte figurer blev der altså shoppet lidt mere. Øverst i indlægget kan i se det uv badetøj, som vi har fundet. Lige nu er det på udsalg til den nette sum af 99 kroner. Det er da til at forholde sig til. Badesandalerne er med Dora og pigerne hvinede af ren begejstring, da de så dem. I øvrigt mente de, at de allerede skulle i brug nu og på i børnehave 😛 De går i både badetøj og sandaler herhjemme hele tiden. Det er altså lidt skægt.

Der er lynhurtig levering hos The Fairytale Company, men skal i have fingrene i nogle af alle de gode tilbud inden de erudsolgt er det nok med at være hurtig.

 

GÅ TIL SHOPPEN

 

Indlægget indeholder affliate links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om en søvn terrorist og operation søvn