5 gode grunde til at jeg elsker min mand #2 – Nanna Pretzmann
"Plate by you" armbånd til børn + konkurrence

5 gode grunde til at jeg elsker min mand #2

ud6dHaYTNrNJJq_Pcicz6-5EEtxkltDzvs9BpG8QQ6k

Årh den kærlighed, den kærlighed.. Selvom han insistere på, at han ikke behøver figurere på bloggen, så slipper han altså ikke for mine kærlighedsudbrud engang imellem. Senest blev han overrøst i dette indlæg. Og nu er turen altså kommet til ham igen. Hvis i ikke har læst hvordan vi mødtes, så kan i for øvrigt læse om det lige HER. Det involvere store mængder alkohol, hot pants og noget om at være lidt løs på tråden. Spændene, spændene 😛

Here goes:

  • I dag kommer han hjem kigger på mig og spørger om han ikke skal tage bette måsen til hendes tid hos kiropraktoren, så jeg kan få et par timer i eget selskab. Den tid bruger jeg i øvrigt på at sidde og skrive netop dette indlæg. Han ser mit behov før jeg overhovedet selv gør det.
  • I samme åndedræt spurgte han om han skulle tage sushi med hjem, så vi kunne lege kæreste aften, når ungerne er puttet. Årh den mand ved, at vejen til mit hjerte går gennem min mave.
  • I nat fik jeg for anden nat i træk lov at sove på sofaen, så jeg kunne få uafbrudt søvn. Ja ja i en børnefamilie med et barn, som har sovet elendigt i måneder, så er det altså toppen af poppen romantisk at få sofaen 😛
  • Han er misundelig på, at jeg skal være hjemme med børnene. Han vil nemlig også gerne have den ekstra tid med børnene.
  • Han sørger altid for os alle.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"Plate by you" armbånd til børn + konkurrence