Et glimt af børneværelset – Nanna Pretzmann
Opskrift på klatkager af risengrød

Et glimt af børneværelset

IMG_3873.JPG IMG_3877.JPG

IMG_3878.JPG

Vi manglede for nyligt et natbord til den ene af mine store piger. Hun er lidt af en samler. Hun elsker at samle små figurer og dimse dutter og så skal de alle helst være til at finde igen, for hun har altså helt styr på hver og en af dimserne. Derfor synes vi natbordet egentlig skulle være en reol, så der kunne være plads til hendes samlinger. Valget faldt på en Alice og Fox reol fra Jollyroom. På billederne er de endnu ikke rykket ind. Moderen indrømmer blankt at hun har taget pæne billeder inden barnet selv har indrettet 😛

Reolen kan købes HER

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opskrift på klatkager af risengrød